Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Yoda

77% Başarı - Chaser Zamanları!​

Description​

Bu gün genel olarak iyi geçti. Dün gece yarım saat kadar geç uyudum ve yarım saat geç kalktım, alarmı ona göre kurmuştum. İlk günlerde kendimi zorlamamaya dikkat ediyoru. Lakin, aynı zamanda da irade geliştirmek için bazı zorluklar da gerek. Sabah SR ve spor bitirildi. Genel sorun, dikkat dağılması ve stressde. Bazen ekranlarda falan arada giriyorum ve ufak-ufak birikerek oldukca zaman kaybetdirdiyi gibi, stress de yaratıyor. Sabah yasak olmasına rağmen bilgisayarda ufak bir işim vardı ve yaparken kenarda video açık kaldı. Bu işi gereksizce uzatmıştım, videoya tam baka bilmek için. Gün içerisinde de arada ekrana bakmak istediğim oldu, lakin farkıdalıkla kendimi durdurdum. Bu gün genel olarak bir az stressli geçti, çünki yarın sınav var ve saatlerce çalıştım. Bu da zorluyordu. Sporu ve blog okumayı ertelemek zorunda kaldım. Yarın spor bitdikden sonra düzenin genel hatları iyice belirlenmiş olucak.

Bu gün ciddi krizler vardı. Chaser krizleri geldi. Gece uyumazdan önce de, günortasında da. Aldatıcı hisslerle saldırıyor, özsayğımı kırmaya çalışıyor, ve rasyonel düşüncemi bozmak istiyorlar. Zorlayıcı olsalarda, hepsi dağıtıldı. Lakin, bu daha başlanğıc ve çok, ama, çok daha tehlikeli günler var daha gelecekte! Üstelik, tetikleyicilere karşı da çok dikkatli olmak gerek. Bazen youtube'da vakit geçirirken tetikleyiciler çıkıyor, çok dikkatli olmak gerek!

Timeline​

2. Gün
The Chaser Times

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6