75% Başarı - Flatline Zamanları
Bu gün düne göre az daha iyileşme vardı. Sabah zamanında uyanamadım, zaten çalışmadım da. Bitkin hissediyordum. Sonrasında, ama, kendimi yargılamadım ve günlük görevleri tamamlamaya başladım. Hala sinirler gergindi, ama düne göre belirgin şekilde azalmıştı. Üniversiteden dönünce ise spora gitdim. Gereksiz bir yorğunluk vardı, ama çok değildi. Sporu çok ağır şekilde değil, disiplin olsun diye yapıyorum, şimdilik. Çünki önceki süreçlerde stressli anlarda ağır spor programını uyğulamak hep işkenceydi. Şu an sinirsel olarak oldukca zayıfsın ve gereksiz yüklere ihtiyacın yok. Zamanla program düzeltilecek. Lakin, ders programı şimdiden güçlendirilmeli. Günler boşa gidiyor ve bu iyi değil. Sadece minimum süre ile ve zar-zor odaklanarak ders yapmak iyi değil. Son olarak, bu stressli günlerde de görevleri bitirmeyi ve disiplini korumayı öğrenmen gerek. Chaser dönemindeki gibi değilsin, güçlendin artık.Gece güçlü krizler geldi. Ani yüzüstü uzanma ve düşünce saldırıları oldu. Lakin, düne göre daha kesin karşılık verdin ve krizler birden kesildi. Yine de, tetikleyiciler hala çok güçlü. Çok hassassın. Krizler daha bitmedi.
Timeline
19. Gün