Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ben bırakabiliyorsam herkes bırakabilir

Ayazbey100

Yeni Üye
Katılım
16 Mar 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
7
Puanları
3
Selam arkadaşlar :) 29 yaşındayım. Ortalama günde en az bir kere mast. yapan bir insandım. Google'da gezerken böyle bir siteye denk geldim ve aklımda olan bu pisliği bırakma duygusu daha bir canlandı ve son bir ayda 3 kere yaptım en son yaptığım 15 gün önceydi. Bu arada ben bıraktıysam herkes bırakır. Bu konuyu biraz açayım:
Benim "Hormonal Rahatsızlığım" var. Hormon değerlerimde düşüklük oluyor bazen de ortalama oluyor. Düşüklük olduğu dönemlerde ilaç kullanıyorum. İlacı kullandıktan sonra normal insanda eğer istek günde 2 ise bende 10 oluyor. Yani şöyle söyleyeyim; Hal böyle olunca da mecbur mast. yapıyordum yoksa sürekli kamış ayakta oluyor bu durumda beni çok rahatsız ediyordu insanların içinde.
Gelelim bırakma işine... Çalıştığım için gündüzleri yoğun geçirmeye çalışıyorum. Aklıma geldiği zaman hemen konuyu değiştiriyorum. Kitap okuyorum müzikle ilgileniyorum. Namaz kılıyorum en büyük bırakma sebebim. Bu şekilde şimdilik sıkıntı yok bu aralar istek çok fazla maalesef ama direniyorum bu işi kafama koydum artık bitmesi gerek. İnşallah faydası olur sizlere...
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Mavimsi

Ay Yolcusu
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
61
Tepki puanı
46
Puanları
21
Rahatsızlığından dolayı isteğin fazla oldugunu belirtmişsin. Olaki çok şiddetli bir kriz yaşarsın en azından izlemeden sadece mast.la işi kapatmaya çalış.İzlemek beyne daha zararlı.
 

Ayazbey100

Yeni Üye
Katılım
16 Mar 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
7
Puanları
3
Saolun arkadaşlar çok şükür şimdilik sıkıntı yok Allah'ın izniyle bu işi noktaliyoruz :))
 

Ayazbey100

Yeni Üye
Katılım
16 Mar 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
7
Puanları
3
Saolsin kardeşim Allah'ın izniyle bu pislikten kurtulacağız.İki gündür fena atak geliyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum...Bir ayı atlatsak gerisi gelir diye düşünüyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst