18 yaşımdayım, 12 yaşında pmo yu çok kötü bir şekilde öğrendim 6 yıldır denemediğim bir *ok kalmadı. Bunları yazmaya korkuyorum birisi beni tanıyacak diye ama en son yaptığım artık normal bir kafa ile düşününce delirtiyor beni. İlk başta normal içerikler ile başladım youtube dan o zamanlar bilmiyorum tabi keşke hep öyle kalsaydım keşke hiç bilmeseydim bu lanet bataklığa hiç girmeseydim keşke o bilmeyen salak çocuk olsaydım da başıma bunlar gelmeseydi. Ailemin durumu ortalamaya göre daha iyi ve asıl bela burada başlıyor ben pmo yu sadece içerikle izlerken bir anda canlı yayınları izlemeye başladım(canlı yayında bir içerik yazım hatalarımı affedin pls) ve bu bir süre sonra para yatırmaya kadar gitti para yatırmayı tattıktan sonra bir daha normal pmo yu izleyemedim hep eksik geliyordu bana o para yatırdığımda yaşadığım hissiyatı bir türlü yaşayamıyordum o zamanlar yaşım 16( papara hesabı açmıştım ve bunu anneme bir iki birşey alıcam diye onaylattırdım) aşırı kötü şeylere yöneldim her türlü fetişi izledim tabi bunlar param olmadığı zamanlar param olduğu zamanlar normalce canlı yayınlara para atıyorum ve o videodaki şahısa istediğimi bir tokenla yaptırıyorum. En son hesapladığımda bu para 150 000 tl olmuştu 4 yılda yemeyip içmeyip bunlara adamıştım kendimi. Keşke bu hilaye bir kurtuluş hikayesi olsa ama hala daha aynı bırakmaya çalışıyorum olmuyor belki de bunu ilgi çekmek için yapıyorum bilmiyorum 6 yıldır uğraşıyorum ben bununlar hayatımın neredeyse 1 yılını ben bu içerikleri izleyerek yaşadım +18 içerikli manga okudum, her türlü siteye kayıt oldum, para ile kişiye özel videolar çektirdim... daha neler neler bunların arkasında en büyük sebep olduğunu düşündüğüm amaçsızlık mahvetti beni hiçbir amacım yok neredeyse girdiğim üniversiteye ailemin yönlendirmesi üzerine girdim elhamdüllillah müslümanım her yaptığımdan sonra tövbe ediyorum ama tekrardan başlıyorum tekrardan yapıyorum. Bu olayı önlemek için banka hesabımda 2 bin tl den yüksek bir meblağ bulundurmuyorum aynı zamanda borsaya yatırım yapıyorum ama kurtulamıyorum bu olaydan nefret ediyorum bu olaydan buraya içini dökmek ve bundan sonra çabalamak daha iyi olacak gibi. Gelelim en son yaptığıma; durumumuzun iyi olduğunu belirtmiştim ve bunjn sonucunda banka hesabıma 18 yaşındaki çocuğun elde etmemesi gereken meblağlar yatıyor(30 bin) görünce aklım direkt o para yatırma uygulamalarına kayıyor ve maalesef hepsini değil de %25 lik kısmını yatırdım. Bunu artık içimde tutamıyorum bu zamana kadar o kadar fazla tekrarlandı ki artık mahvoluyorum ailemin emeğine ihanet ediyorum ama aynı zamanda onlar geleceğimin parlak olduğunu söylüyorlar durumumuz kismeten iyi Allaha şükür. Bu olayı önlemek adına (söylediğim için özür dilerim) para geldiği gibi bir bakkala gidip borç defterinden kapatabildiğim kadarlık kısmı kapatmıştım çok mutlu oldum geçicek sandım ama yine aynı şey uygulama indirdim sonra sildim tekrar yaptım herşeyi denediğimi düşünüyorum yapay zekaya sordum uzman desteği al dedi onu dinlemedim çünkü ailemin beni böyle bilmesini istemiyorum şuanda ailemin gözünde geleceği parlak bir mühendis adayıyım ama ben içimde öyle değilim biliyorum bunu bitirmem lazım. Buraya kadar ben olsam okumazdım ama okuyan abilerimden veya benden küçük arkadaşlardan pek sanmıyorum ama tavsiyesi veya deneyimi varsa biraz benimle paylaşmalarını rica edebilir miyim türkçemin kusuruna bakmayın iyi günler lütfen beni tanımayın.