anonymus2*
Yeni Üye
Yıllardır farklı farklı berberlere gittim mahallede gitmediğim berber kalmadı. Arkadaş herkes mi kötü keser saçı? Genelde berberde bir kişi oluyor o kişi hariç herkes saçını mahvediyor. Geçen sırf birine sinir oldum diye berber değiştirdim o kişi de yeni geldiğim berbere transfer olmuş. Ya bir de 30-35 lira para veriyorum sonra çıkıyorum mutlu değilim. Ben saçımı uzattığım dönemde demek ki bundan dolayı mutluymuşum. Berberler ömrümden ömür götürüyor resmen. Böyle afilli bir dükkan tasarımı kaliteli makinelerle olmuyor bu iş. Gerçekten hakkıyla güzel kesim yapan berberler de var onlara sözüm yok fakat niye karşıma çıkmıyorsunuz
Sinirimi bozan şey hayatın bunca stresi karmaşası arasında bu ufacık bir mesele gibi gözüken bir dev meselenin ortaya çıkması. Bir de berberdeyken ordaki sıkıntıyı fark etmiyorsun da eve gelince görüyorsun. Sonra git de ki abi şurayı düzeltiver.
Yanlış berber pişmanlıktır. O saçı nasıl saklayacağını bilemezsin. Aynaya bakar bakar sinir olursun. Başka berbere gidip düzelttirsem mi dersin. Al sana sinir stres.
Sinirimi bozan şey hayatın bunca stresi karmaşası arasında bu ufacık bir mesele gibi gözüken bir dev meselenin ortaya çıkması. Bir de berberdeyken ordaki sıkıntıyı fark etmiyorsun da eve gelince görüyorsun. Sonra git de ki abi şurayı düzeltiver.
Yanlış berber pişmanlıktır. O saçı nasıl saklayacağını bilemezsin. Aynaya bakar bakar sinir olursun. Başka berbere gidip düzelttirsem mi dersin. Al sana sinir stres.