NoFap yüzünden değildir. NoFap'in geri çekilme sendromu hissedilmeyecek kadar azdır. Plasebo olabilir.Arkadaşlar selamlar beynim acayip şekilde kasılıyo dişlerim bile kasılıyo sanki esrarı bırakıyorum yardım lazım beyler help me iğne ipliğine bağlı durumlar şuan 32. Gündeyim kafam beynim can çekişiyorum lan resmen sudan çıkmış balık gibi nefes alamıyo beyin helppp
Plasebo ne oluyorNoFap yüzünden değildir. NoFap'in geri çekilme sendromu hissedilmeyecek kadar azdır. Plasebo olabilir.
Fayda görmediğin halde fayda gördüğünü zannetme durumu,tıptan nofapa uyarlanmıştırPlasebo ne oluyor
Ben bunun aşırı derecede yanlış olduğunu düşünüyorum bizzat deneyimlemiş birisi olarak bu konuda nasıl bir deney yapıldı da böyle bir kanıya vardınızNoFap yüzünden değildir. NoFap'in geri çekilme sendromu hissedilmeyecek kadar azdır. Plasebo olabilir.
PBKY kitabını okursan anlayabilirsin dostum. Flatline karşı cinse karşı isteksizlik. Geri çekilme sendromları çok ama çok azdır. Kişiden kişiye göre değişir fakat çoğunlukla aynıdır. Kanıya binlerce insanın verdiği geri bildirimlere dayanarak yapıyorum.Ben bunun aşırı derecede yanlış olduğunu düşünüyorum bizzat deneyimlemiş birisi olarak bu konuda nasıl bir deney yapıldı da böyle bir kanıya vardınız
Bahsettiğin kitabı 3 kere okudum günde 6 7 defa bu illeti yapan ve bunu 10 yıl civarı devam ettiren birisi olarak içerik bakımından neredeyse illegal içeriklere girecek kadar ağır bir bağımlı olan ben girdiğim her 20 günlük monk modda aşırı ağır yan etkiler ile karşılaştım kalem tutamayacak kadar halsizlik vücutta uyuşma titreme kasılma bacaklarda güçsüzlük ağır baş ağrıları gibi pek çok örnek verebilirim sana ki bu günlerce devam etti bozmasam kesilir miydi bilmiyorum çekilmeyi sadece karşı cinse karşı ilgisizlik olarak ele almak saçma bence reseptörlerini paramparça etmiş bir insan karşı cinse karşı isteksizlik gibi bence güzel bir yan etkiyle atlatamaz bu süreci ya ben ve çevremde ki arkadaşlarım size kıyasla 100 kat ağır bağımlılarız ya da daha kapsamlı bir araştırma yapılması lazım plasebo olsaydı pbky kitabını okuduktan sonra da bunlar başıma gelmezdi saygılar yoldaş kötü bir niyetim yokPBKY kitabını okursan anlayabilirsin dostum. Flatline karşı cinse karşı isteksizlik. Geri çekilme sendromları çok ama çok azdır. Kişiden kişiye göre değişir fakat çoğunlukla aynıdır. Kanıya binlerce insanın verdiği geri bildirimlere dayanarak yapıyorum.
%100 düşünce gücü kitabında bundan bahsediyordu. Bir insan edindiği ve gördüğü bilgileri kendinde yaşayabilir. Mesela bende bir parfüm dükkanına girdim maskem vardı ve oradaki bir koku kaşınmama sebep oldu. Her maske taktığımda maske yüzünden kaşındığımı düşündüm sonra kitabı okudum ve artık maske takınca kaşınmıyorum. Çok ağır bağımlı olsan bile sonsuza kadar sürmeyecek. Evet, diğerlerinden daha uzun sürecek ama sonsuza kadar değil.Bahsettiğin kitabı 3 kere okudum günde 6 7 defa bu illeti yapan ve bunu 10 yıl civarı devam ettiren birisi olarak içerik bakımından neredeyse illegal içeriklere girecek kadar ağır bir bağımlı olan ben girdiğim her 20 günlük monk modda aşırı ağır yan etkiler ile karşılaştım kalem tutamayacak kadar halsizlik vücutta uyuşma titreme kasılma bacaklarda güçsüzlük ağır baş ağrıları gibi pek çok örnek verebilirim sana ki bu günlerce devam etti bozmasam kesilir miydi bilmiyorum çekilmeyi sadece karşı cinse karşı ilgisizlik olarak ele almak saçma bence reseptörlerini paramparça etmiş bir insan karşı cinse karşı isteksizlik gibi bence güzel bir yan etkiyle atlatamaz bu süreci ya ben ve çevremde ki arkadaşlarım size kıyasla 100 kat ağır bağımlılarız ya da daha kapsamlı bir araştırma yapılması lazım plasebo olsaydı pbky kitabını okuduktan sonra da bunlar başıma gelmezdi saygılar yoldaş kötü bir niyetim yok
Kitabı okuyacağım dostum bu tarz başka bir kitap önerin var mı yeni bir sürece başlayacağım ve krizleri atlatmayı öğrendiğim için son sürecim olacağına inanıyorum ama o yola çıkmadan kendimi geliştirmek istiyorum%100 düşünce gücü kitabında bundan bahsediyordu. Bir insan edindiği ve gördüğü bilgileri kendinde yaşayabilir. Mesela bende bir parfüm dükkanına girdim maskem vardı ve oradaki bir koku kaşınmama sebep oldu. Her maske taktığımda maske yüzünden kaşındığımı düşündüm sonra kitabı okudum ve artık maske takınca kaşınmıyorum. Çok ağır bağımlı olsan bile sonsuza kadar sürmeyecek. Evet, diğerlerinden daha uzun sürecek ama sonsuza kadar değil.
Bilinçaltının gücü, Alışkanlıkların gücü, İrade terbiyesi, Kafaya takmama sanatı.Kitabı okuyacağım dostum bu tarz başka bir kitap önerin var mı yeni bir sürece başlayacağım ve krizleri atlatmayı öğrendiğim için son sürecim olacağına inanıyorum ama o yola çıkmadan kendimi geliştirmek istiyorum