Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Beyin Sisi Hakkında (Soru)

gençkaptan

Yeni Üye
Selamün aleyküm bu formda yeniyim 2021 yılında 2024 yılına kadar bağımlıydım bende 2024 yılından yılbaşından önceye kadar 93 günlük ve 45 günlük süreçlerim oldu bu süreçlerde anksiyet ve depresyonu ilaç yolu ile atlattım ama beyin sisim hala geçmedi şuan yılbaşından itibaren 19 gündür pmo yapmıyorum ve sigara içen birisiyim sürecimde 100.güne gelirsem veya 100.günü geçersem zihnimdeki sis bulutu gidermi sigara içtiğim halde süreçte 100. Güne gelirsem yeni yaşam dönemine girmiş olurmuyum beyin sisi gerçekten yaşamı inanılmaz derecede kötü hale getirtor unutkanlık var kelime aklıma gelmiyor doğru düzgün iki kelimeyi bir araya getiremiyorum sağlıklık düşünemiyorum sağlıklı karar veremiyorum hani sigara içipte beyin sisinden kurtulan varmı yeni yaşam dönemine giren varmıbana yardımcı olursanız minnettar kalacağım.

Mahir Kara

Ay Yolcusu
Dostum sigarayı bırakman gerek.Benzer etkileri bende yaşıyorum şu an + karşı cinsle iletişim kuramıyorum.Ben sigara kullanmıyorum , sigara iyileşme süreçini uzatır , beyine zararlı , o yüzden bırak.

gençkaptan

Yeni Üye
Dostum sigarayı bırakman gerek.Benzer etkileri bende yaşıyorum şu an + karşı cinsle iletişim kuramıyorum.Ben sigara kullanmıyorum , sigara iyileşme süreçini uzatır , beyine zararlı , o yüzden bırak.
Haklısın sigarayı bırakmak lazım am işte insanın hayatı sıkıntıları bitmiyor ve ben sayasız deneme sonucu sigarayı bırakamadım all carn yöntemini bile denedim olmadı ama pmo yu bırakabiliyorum bakalım niyetim bu yıl hiç pmo yapmamak bakalım neler değişecek deneyerek öğreneceğim

leftieaf1

Mars Yolcusu
Beyin sisinin sadece bağımlılıkları bırakarak geçeceğini pek sanmıyorum. Beyni çalıştıracak ve geliştirecek aktiviteler bulmak gerekli. Bir kitap okumak bile kelime haznesini genişletiyor. Bağımlılık 90 günden sonra tekrar nüksediyorsa kurtulabilmiş değilsin. Ne kadar taviz verdiğine bağlı.

gençkaptan

Yeni Üye
Beyin sisinin sadece bağımlılıkları bırakarak geçeceğini pek sanmıyorum. Beyni çalıştıracak ve geliştirecek aktiviteler bulmak gerekli. Bir kitap okumak bile kelime haznesini genişletiyor. Bağımlılık 90 günden sonra tekrar nüksediyorsa kurtulabilmiş değilsin. Ne kadar taviz verdiğine bağlı.
Haklsın galiba teşekkür ederim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6