jacksparrow
Venüs Yolcusu
Annem yks dolasıyla interneti kapattırdı.Biraz mızmız ettim internetli de bırakırım falan dedim. Ama böyle çok daha iyi. Ayrıca uzun zamandan beri kontürsüz yaşıyorum. Geçen pazar gününden itibaren çekmiyorum. Rekorum 3 gündü, bugün 5.günü tamamlıyorum ve tamamen kriz yok. Öyle birşey yok.Ayrıca pbky bırakmama yardımcı olmadı.
Ona hiçbir neden bırakmadım. Boş dursanız bile istek yok ama emin olun boş durmayacaksınız.
Umutsuz vakaydım.
------------------------------------------------------
Arkadaşlar bu arada redditte genellikle daha uzun bağımlı olanların veya günde 10 kere yapanların nasıl sevgilisi olabiliyor ? Sanırım ben uyumsuzum.Kızların gözlerine bakabiliyorum onlarla konuşabiliyorum. Başka bir çocuğun yaptığını ben yapınca ağzına sı.m oluyor. O kadar da muhtaç gibi durmuyorum.
Ona hiçbir neden bırakmadım. Boş dursanız bile istek yok ama emin olun boş durmayacaksınız.
Umutsuz vakaydım.
------------------------------------------------------
Arkadaşlar bu arada redditte genellikle daha uzun bağımlı olanların veya günde 10 kere yapanların nasıl sevgilisi olabiliyor ? Sanırım ben uyumsuzum.Kızların gözlerine bakabiliyorum onlarla konuşabiliyorum. Başka bir çocuğun yaptığını ben yapınca ağzına sı.m oluyor. O kadar da muhtaç gibi durmuyorum.
Son düzenleme: