Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Beyne Gelen Anlık Pis Görüntü

hypertrophy

Ay Yolcusu
Dostlar 2 gündür totalde 8 saat falannuyudum sanırım dün bit pazarına gideceğim için erken uyanmıştım bugünde ders çalışmak için erken uyandım yaklaşık 40-50 dakika önce beynim dondu kafamı koydum az gözlermi dinlendireyim diye 20-30 saniye ya sürdü ya sürmedi gözümün önüne çok iğrenç ensest görüntü geldi normalde hiç ensest şeyler izlememde huyumda yoktur hiç hoşlanmam ve bu beni kızdırır oldum olası birden sanki beynime çivi çakıldı o görüntüy görür görmez uykudan fırladım gözüm öyle bir açıktı ki ne uyku kaldı ne birşey derse devam ettim uykusuzluktan mı oluyor noluyor şuan 2 haftadır falan pmo tüketmiyorum

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Anlık gelen pis bir düşünce işte. Herşeyi takmayın. (Başlıga deliriyor muyum yazman fazlaydı yani)

Uykusuzluktan ve muhtemelen izlediğin eski videolardan beyninin bağımlı kısmının ürettiği bir kare...

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Çok kafama takma takıntılı olursan cinsel okb olabilirsin bırak geliyorsa gelsin görmezden gel

Emin_nofap

Yeni Üye
Dostlar 2 gündür totalde 8 saat falannuyudum sanırım dün bit pazarına gideceğim için erken uyanmıştım bugünde ders çalışmak için erken uyandım yaklaşık 40-50 dakika önce beynim dondu kafamı koydum az gözlermi dinlendireyim diye 20-30 saniye ya sürdü ya sürmedi gözümün önüne çok iğrenç ensest görüntü geldi normalde hiç ensest şeyler izlememde huyumda yoktur hiç hoşlanmam ve bu beni kızdırır oldum olası birden sanki beynime çivi çakıldı o görüntüy görür görmez uykudan fırladım gözüm öyle bir açıktı ki ne uyku kaldı ne birşey derse devam ettim uykusuzluktan mı oluyor noluyor şuan 2 haftadır falan pmo tüketmiyorum
Pmo canavarı senin ahlaki sınırlarını zorlayarak seni çeldirmeye çalışıyor. O düşünce sana ait değil Pmo sinir ağlarına ait.

Sigmaburda821

Venüs Yolcusu
Bende var zaten cinsel okb kendi çapımda kurtulmaya çalışıyom knk ama ensest şeyler olmuyordu hiç
Cinsel okb yi anlamıyorum yani anlıyorum ama çözmek o kadar zor değil sanki şunu desen iş bitecek ben sapık olabilirim ve bu şekilde hayatıma devam edebilirim bence bunu demek zor olsa da çok çok önem taşıyan bir değişime neden olmamakta. Bende Dini okb var mesela ben şunu diyemem ben Dinsiz olabilirim ve hayatıma bu şekilde devam edebilirim. Bu çok ağır bir değişime sebep olur. Sapıklık ahlaki bir suçtur suçlu olarak acı verici de olsa yaşayabilirsin ama kâfir olarak yaşamak bir anlam taşımaz ne kadar yaşarsan yaşa gideceğin yer belli

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6