Bilgi Öğrendikten Sonra, Kitap Okuduktan Sonra Beyin Neden Yorulur? Çözümü Nedir?
Bu sorunu tek benim yaşadığımı zannetmiyorum. Yorulunca performans da düşüyor doğal olarak.
6. gündeyim belki de sebep dopamin eksikliğidir. Yoğun bir plan yapmadım bugün için.Yoğun çalışınca beynin yorulması çok normal bir durum değil mi ? Herkes elbet yaşar bu durumu. Ders çalıştığımda ya da ezber yaptığımda bazen bana da oluyor. İyi çalıştığının ve öğrendiğinin göstergesi olur o hafif yorgunluk. Ben o hissi seviyorum ve ara veriyorum. Bu sürekli olan bir durumsa, ciddi ağrı yaşıyorsan doktora görün.
Bu kod parçası benim imzam. Yazı ile birlikte yazmadım zaten arada da çizgi bulunuyor.class neverFap{
public static void main(String[] args){
System.out.println("kardeşim kod yazmadan da anlatabilirsin");
}
}
Ama cidden kafam yanıyor ateş gibi oluyorBen 4veya 5.gündeyim çok çok baş ağrıları ve bir iş yaparken ders vesaire kafam yanıyor ama bizimkiler ateşin yok diyor
Teşekkür ederim. Udemy den bile kişisel gelişim üzerine en çok satan düzgün bir kursu izlerken ne anlattığını anlamaya çalışırken bile uykum geliyor. Umarım 90 günlük sürecimiz çok iyi bir şekilde sonlanır. 6.gün ilk 30 günü aşmadan paketli gıdaları kafa da bitirdim mi tamamen monk mode deyim.Ders veya kitap okurken pmo gibi bol dopamin alamadığınız için alınan dopamin reseptörleriniz dopamin açlığı çekiyor;bunun yanında beyin alışık olmadığı için yoruluyor ;zamanla dopamin reseptörleriniz açılır,beyniniz çalışmaya alışır bu sorun ortadan kalkar
<?PHPclass neverFap{
public static void main(String[] args){
System.out.println("kardeşim kod yazmadan da anlatabilirsin");
}
}
console.log("Öyle mi dersin, uzunluğu değil işlevi önemli");<?PHP
echo("iki satır yazdırmak için Java kullanmaya gerek yok kardeşim");
?>
#include <islev.h>console.log("Öyle mi dersin, uzunluğu değil işlevi önemli");
Uzunluğuna laf eden C++ ile yazmış, kısalık ve kolaylık istiyorsan js gibi bir dinamik dil var.#include <islev.h>
#include <neverfap>
#include <iostream>
using namespace std;
int main() {
cout << "İşlev önemliyse C++ ın üstüne dil yok dostum ";
return surecte_basari;
}