Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bilinçaltını Hazırlamak İçin Kayıt Tekniği

The King

Deneyimli Üye
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
296
Tepki puanı
759
Puanları
160
Herkese merhabalar.

Bilinçaltının Gücü adlı kitapta bilinçaltının ne kadar önem arz ettiği çokça vurgulanmıştı. Bunu değiştirmek gerçekten çok zor. Sadece ufak bir destek olması adına, bu işlemi bir tık hızlandırmak için aşağıdaki uygulamayı yapmanızı öneriyorum.

Tam uykuya dalma anında her şeye açık oluyoruz. O anda aşırı rahatladığımız için bilinçaltımızın düşünceleri kabul etmesi kolay oluyor. Çünkü beynimizin düşünce süzgeci neredeyse devre dışı kalıyor. Bundan yararlanmaya çalışıyoruz. Burada amaç bu fikirlerle, bir anda hayatımızı başarılarla süslemek değil. Başarı geldiğinde, o fırsat kapıyı çaldığında hazır olabilmek için bunu yapıyoruz.

Şahsi tecrübemi anlatacak olursam, ben 21 gün kadar uyguladım. Başlarda uykuya dalmak biraz zor oluyor, ama zamanla alışıyorsunuz. Şahsen gün içindeki hal ve hareketlerim değişmişti, bazı olaylara bakışım aynı şekilde... Biraz daha canlı ve dinç hissetmeye başlamıştım. Zaten ben bu ritüeli uygulamaya başladığım gündendir hayatım ritüel öncesine göre çok değişti. Gün içinde yaptıklarım vs. epey değişti. Tabi ritüelle beraber başlamıştım değişime. Destek olmuş da olabilir. Kaybedecek bir şeyimiz yok.

Önümüzdeki günlerde yeni bir metinle, tekrardan deneyeceğim. Bu kez başka fikirleri bilinçaltıma yedirmeye çalışacağım. O zaman da gene tecrübelerimi paylaşırım. Herkese kolay gelsin.

Adsız.png
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst