Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bilinen Etkilerin Haricinde

root

Satürn Yolcusu
Neverfapta artık kültleşmiş etkiler var:
Enerjinin artması,
Motivasyonun artması,
Dikkatin artması,
Cildin güzelleşmesi,
Uykunun düzelmesi
Vs. Vs. Bileşik etkiler hepsi birbirini etkiliyor.

Bunların hepsi bilinen ve birsüre bırakmış herkesin başına mutlaka gelmiş etkilerdir.

Peki benim merak ettiğim kendi üzerinizde deneyimlediğiniz ve pek dile getirilmeyen etkiler olarak neleri dile getirebilirsiniz.

Bende gördüğüm son sıralardaki etki şu;
-Tahminlerin çok çok isabetli olmaya başladı yani aşşağı yukarı yaptığım tahminler tutmaya başladı zaten zekanın tanımı budur direkt zihin bir tahmin makinesidir çevresindeki herşeyi tahmin etmeye çalışır ve benim zihnimde tahminlerinde daha isabetli olmaya başladı diyebilirim.

- Çevremdeki kişilerin göremediği olguları görebiliyorum mesela işyerindeki insanlar bir konu hakkında tartışıyorlar ve işin içinden çıkamıyorlar ben ise büyük resmi görüp onların baktığı bakış açısının dışından bakarak meseleyi zihnimde çözümleyip onlara da anlatıyorum ve çok iyi anlıyorlar ve herkese anlatıyorlar ve 1-2 gün sonra da aynı çözüm başka birisi tarafından bana kendileri bulmuş gibi anlatılıyor bu durum çok hoşuma gidiyor.

- Bu etkiyi biraz negatif görüyorum yine de anlatmak isterim. Bir fabrikada Makine operatörüyüm ve yıllarını vermiş adamların yapamadıklarını çok kısa sürelerde yapıyorum herkes ezberden iş yapıyor ben ise full mantık kullanarak akıl yürüterek problemleri çözüyorum ilk başta onlara yardımcı olduğumu sanıyordum ama bu yaptığım aslında onları küçük düşürüyor onların yıllarca uğraşıpta zar zor çözdükleri makine arızlarını çözünce kendilerini kötü hissediyorlar ve bu sefer üzerime oynamaya başlıyorlar yani hangi makinada büyük bir arıza çıksa arkamdan bütün ayarlarıyla oynuyor kesin o bozmuştur diyorlar birde zaten yapabiliyorum diye daha fazla iş kitliyorlar.
- Bu etki en sevdiklerimden. Dünya 120 fps oluyor yani herşey birden daha akıcı oluyor dünya kendisine çekidüzen veriyor harika bir etki çevreme özellikle doğaya gökyüzüne baktıkça bakasım geliyor. Zihnim susmuş ve huzur içinde akışkan şekilde gelip geçen çevreyi seyrediyor ve mutlu.

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Algı arttığı beyin sisi gittiği için dolaylı etkileriniz olmuş. Mübalağaya gerek yoktu :)

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Bağımlılıklar,insanın kendinde potansiyel olarak keşfedilmeyi-ifade edilmeyi bekleyen birçok özelliği-yeteneği-beceriyi baskılar.
İnsanın normal gelişimi:Yıllar geçtikçe kendisinin daha iyi versiyonlarına ulaşması ve bu dünyada yapıcı sonuçları olan daha güzel şeyler yapması biçiminde olmalıdır.Böylesi kendisi içinde iyi olucaktır.
Aksi taktirde dünyanın en tehlikeli varlığı haline gelir.Yıkıcı sonuçları olan eylemlerin meydana gelmesinde doğrudan yada dolaylı yoldan etkisi olur.Böylesi kendisi içinde kötü olucaktır.

Dostum 33 yaşındayım.Bu yaşıma kadar hayattaki önceliklerim çok değişti.30'lu yaşlardan beridir,benim için varoluşumun anlam ve amacının ne olduğu meselesi daha önemli hale geldi.
Edinmiş olduğum hayat tecrübesi-başkalarının tecrübelerinden öğrendiklerim-araştırıp ve okuyup edinmiş olduğum bilgiler,bunların hepsini harmanlayıp kendime iyi bir anlam ve amaç nasıl meydana getiririm diye derinlemesine düşündüm-çok kafa yordum.

Ulaştığım sonuç:Bir insan,özüne uygun(insan olmanın fıtratına uygun)olan özelliklere sahipse;sahici olan birşeyler ile sahici olmayan birşeyleri ayırt edebilecek mihenk taşı misali bir idraka ve iç görüye sahip olur.
Ben öncelikle;zihin dünyamızı ve iç dünyamızı böyle bir duruma gelebilmemizi sağlayacak birşeylerle inşa etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Ben kendimizle alakalı sorularımızın cevabının ve problemlerimizin çözümünün kendimizde olduğunu düşünüyorum.
"Kendine İyi Bak,O Sana Rehberlik Edicektir"

Son düzenleme:

mvhhd88

Venüs Yolcusu
Neverfapta artık kültleşmiş etkiler var:
Enerjinin artması,
Motivasyonun artması,
Dikkatin artması,
Cildin güzelleşmesi,
Uykunun düzelmesi
Vs. Vs. Bileşik etkiler hepsi birbirini etkiliyor.

Bunların hepsi bilinen ve birsüre bırakmış herkesin başına mutlaka gelmiş etkilerdir.

Peki benim merak ettiğim kendi üzerinizde deneyimlediğiniz ve pek dile getirilmeyen etkiler olarak neleri dile getirebilirsiniz.

Bende gördüğüm son sıralardaki etki şu;
-Tahminlerin çok çok isabetli olmaya başladı yani aşşağı yukarı yaptığım tahminler tutmaya başladı zaten zekanın tanımı budur direkt zihin bir tahmin makinesidir çevresindeki herşeyi tahmin etmeye çalışır ve benim zihnimde tahminlerinde daha isabetli olmaya başladı diyebilirim.

- Çevremdeki kişilerin göremediği olguları görebiliyorum mesela işyerindeki insanlar bir konu hakkında tartışıyorlar ve işin içinden çıkamıyorlar ben ise büyük resmi görüp onların baktığı bakış açısının dışından bakarak meseleyi zihnimde çözümleyip onlara da anlatıyorum ve çok iyi anlıyorlar ve herkese anlatıyorlar ve 1-2 gün sonra da aynı çözüm başka birisi tarafından bana kendileri bulmuş gibi anlatılıyor bu durum çok hoşuma gidiyor.

- Bu etkiyi biraz negatif görüyorum yine de anlatmak isterim. Bir fabrikada Makine operatörüyüm ve yıllarını vermiş adamların yapamadıklarını çok kısa sürelerde yapıyorum herkes ezberden iş yapıyor ben ise full mantık kullanarak akıl yürüterek problemleri çözüyorum ilk başta onlara yardımcı olduğumu sanıyordum ama bu yaptığım aslında onları küçük düşürüyor onların yıllarca uğraşıpta zar zor çözdükleri makine arızlarını çözünce kendilerini kötü hissediyorlar ve bu sefer üzerime oynamaya başlıyorlar yani hangi makinada büyük bir arıza çıksa arkamdan bütün ayarlarıyla oynuyor kesin o bozmuştur diyorlar birde zaten yapabiliyorum diye daha fazla iş kitliyorlar.
- Bu etki en sevdiklerimden. Dünya 120 fps oluyor yani herşey birden daha akıcı oluyor dünya kendisine çekidüzen veriyor harika bir etki çevreme özellikle doğaya gökyüzüne baktıkça bakasım geliyor. Zihnim susmuş ve huzur içinde akışkan şekilde gelip geçen çevreyi seyrediyor ve mutlu.
motivasyon hariç o etkileri yaşamadım

hypertrophy

Ay Yolcusu
Cilt,uyku konusunda faydası yok
beyin yoğun biçimde uyarıldığından algılar kapanıyor haliyle bırakınca bu özellikler yine aktif hale geliyor bazı şeylere daha duyarlı hale geliyoruz
Benim fap yapmadığım dönemle fap yaptığım 2-3 gün bambaşka özellikle hafıza ve odaklanma açısından
Bu faydalar özellikle tolerans geliştirmiş yoğun uyarıcı içerikler izleyen arkadaşlar için daha belirgindir tarafımca bende öyle.
Klask uyaranlar thirst trap aşamasındaki başlangıç mastürbasyonlarında aradaki farkı anlamak bile güçtür ki bende küçükken insanlar niye pişmanlık duyuyor ki diyordum zamanı geldi anladım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6