Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bilişsel Suplementler Ve Onarılma Süreci

hypertrophy

Ay Yolcusu
İyi günler arkadaşlar bilişsel onarılma sürecinde tirosin sitikolin omega 3 b kompleks vitaminleri l teanin vs vs kullanmış olup deneyimlerinden bahsetmek isteyenler var mı
Ben sitikolin kullandığım dönemlerde biraz sakindim fap açısından hiç zorlanmazdım 2 ay falan kullanıp bıraktım şimdi tekrar sipariş ettim farklı markadan bakalım hafızama tekrardan iyi gelecek mi

Omega 3 genel olarak kullanıyorum kullandığım süreçte hafızam iyileşiyor ama sonra yine kötüleşiyor araya ay girince falan

b kompleks arada içiyorum sık kafein tüketen biriyim b grubu vitaminlerin emilimini azalttığını ve vücuttan attığını biliyorum

tirosin kullanmadım ama dopamin öncülüğü açısından insanlar övüyor sık tavuk eti yiyen biriyim takviyeleme gereği duymadım

ginkgo biloba kullanmıştım oda güzeldi beyne kan akılını arttırıyor biraz baş ağrısı yapabiliyor ama uykulu oldığum dönemlerde baya işlevseldi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6