strongenough
Curious
Adama sorarlar sana nude atan kızla niye konuşuyorsun diye. O arkadaş da artık arkadaş değil. Sınıf değiştirmişsin işte. Derslerine odaklan
Tavsiyelerin için teşekkür ederimAnladım kardeşim. O arkadaşların baya sorunlu belli. Kendini onlara inat derslere ver bu şekilde fark yarat. Diğer sınıfta da arkadaşlık kur ama sınırın olsun. Kimseye güvenmemekte iyi edersin. Alay konusu vs olursa hiç takma. Dünyada milyonlarca kişi penis vajina fotosu atıyor artık. O sınıfta ilk ve son atan kişi sen değilsin. Hiç üzülme unut gitsin bu konuyu. Dediğim gibi bu olay ders olsun ve sevgilin dahi olsa kimseye özel fotoğraf atma. Derslerinde başarılar kardesim.
Yayarlarsa suç işlemiş olurlar o kendini yakar öyle bi durumda savcılığa şikayet ederim.Dua et ailene ve çevrene yaymamamak için para istememişler.
Ortamlarda kabul görmek için penis fotoğrafını fake hesaptan alacak kadar işsiz arkadaşın seni darlarsa "Bu kadar meraklı olduğunu bilseydim çıkarır gösterirdim. Seni de bu kadar prodüksiyondan kurtarmış olurduk." dersin.Dershanede sıra arkadaşım bana bi ara bi kız fotosu gösterdi.Fotoğraftaki şahısın kendisinin kız arkadaşı olduğunu ve eğer beğenirsem kendisini bana ayarlayabileceğini söyledi.Benimde başka bir kız ile birlikteliğim olduğu için istemedim.Daha sonra birlikte olduğum kız beni reddetti.Ben de bunalıma girmiştim.Sonra sıra arkadaşım bana fotosunu gösterdiği kızla görüştüğünü, kendisine benden bahsettiğini, beni ona karşı övdüğünü söyledi ve kız arkadaşının benle tanışmak istediğini söyledi.Daha sonra bana instagramdan istek attığını söyledi ve ben de kabul ettim.Biraz konuşmaya başladık.Benden ses atmamı istedi çok merak ettiğini söyledi ben de attım.Bir sure sonra kız bana karşı cinsel arzular hissettiğini söyledi ve esprimsi bir şekilde cinsselikten konuşmaya başladık ve bir süre sonra bana nudesini gondrrdi ben istemeden ben de şaşırmıştım ve de biraz etkilenmiştim sonra benden atmamı istedi ben de nefsime hakim olamadım ilk başta reddetsem de daha sonrasinda ısrar edince kendisini kıramadım ve tuvelete gidip penisimi çekip gönderdim.Ve asıl olay burda meğerse konuştuğum kişi dershanedeki sıra arkadaşımmış sınıfta en çok güvendiğim kişiymiş ve kullandığı hesap fake imiş ayrıca profil resmine de bana gösterdiği kızın fotosunu koymuş inandırıcı olsun diye ve bu arkadaş bugün ona attığım fotoyu diğer erkek arkadaşlarıma gösterince onlar içinde alay konusu oldum ama bana belli ettirmemeye çalıştılar başka bi fotoya güler gibi yaptılar neye baktıklarını sorunca da başka bi şey olduğundan bahsettiler ama gözlerimin içine bakıp bakıp güldüklerinde anladım tuzağa düşürüldüğümü ve ben de sınıfımı değiştirdim ama çok utanıyorum vicdanen çok rahatsız oldum bir daha o kişilerin yüzlerine bakamayacağım ve bazı korkularım var bu olayla ilgili mesela fotonun daha fazla yayılması dershanedeki hocaların işitmesi ya da tüm sınıf arkadaşlarımın öğrenmesi gibi lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ? Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce ? Düşüncelerinizi bekliyorum saygılar...
Ne iyi yürekli insanlar varkendisini kıramadım ve tuvelete gidip penisimi çekip gönderdim
bu nasıl bir yorum arkadaş? arkadaşa böyle mi yardımcı oluyorsunuz???Dua et ailene ve çevrene yaymamamak için para istememişler.