Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bir Insan Ne Kadar Süre Nofap Yapabilir (Soru)

drstrange

Yeni Üye
19 yaşındayken pmonun zararlarını fark ettim. 6 ay kadar nofap yaptım,faydalarını gördüm. Ama sonra fark ettim ki cinsel isteğini hiç gidermemek de sıkıntı yaratıyor. O yüzden önceden 2-3 günde bir olan sıklığı haftada 1-2, 10 günde bir,2 haftada bire falan düşürdüm. Ama bu da yaptığım yanlışlardan biri gibi geliyor. Bekar biri ne kadar süre cinsel isteğini gidermeden durabilir ya da başka yerlere yönlendirerek yaşayabilir? Aranızda bunu başaran var mı? Yıllarca,evlenene kadar hiç cinsel bir faaliyette bulunmadan yaşabilen var mı? Bunu ne kadar sürdürebildiğinizi merak ediyorum.

cENtD

Yeni Fapstronot
Bu sürede ne yapmamız lazım?
Şimdi şehvet diye bir kavram var, bu kavram senin tutkuların, arzularındır senin bu arzu ve tutkuları bir işe veya farklı bir şeye yönlendirmen lazım ki bundan kurtulabilesin, biz genellikle bu şehveti cinselliğe yönelik kullanıyoruz ama eğer biz bunu kendi lehimize yani faydalı işlerde kullanabilirsek bu bize yararlı olur aksi takdirde şehveti yanlış kullanım her zaman bize kötü sonuçlar getirecektir. Senin yapman gereken bu şehveti faydalı bir şekilde kullanmak ve ondan yararlanmaktır. (bunları yaparsan cinsel arzuların azalacaktır)

hypertrophy

Yeni Üye
İşte o partneri ne zaman bulacağımız belli değil. Birkaç yıl veya daha fazla olabilir. Bu sürede ne yapmamız lazım?
Dostum dini açıdan veya başka bi sebepten birşey seni engellemiyorsa beklemenin ne manası var tam anlayamadım
Normalleşme sürecine geldiysen zaten kolaylıkla kız arkadaş bulabilirsin
tecrübe edineceksin ilk bulduğun partnerinle evlenecek halin yok ve bu baya zor yani
acı olsada şu bir gerçek babalarımızın muhtemelen fazlasıyla bodycountu var ama kadınlar cinsel dürtülerini daha iyi bastırabildiği için genelde bakir kalmayı başarabiliyorlar annelerimiz bakir ama çoğu erkeğin bekaretini evlilikte kaybettiğini hiç sanmıyorum

yaşın kaç olursa olsun belli bi süre sonra partmerinle aranızda illaki cinsellik yaşanacak zaten birbirinizi tatmin edersiniz
nofapin asıl amacı çoğunlukla boşalmamak değil yani… ben normalleşmek için başladım sürece

Boşalmamak için yapan çoğu kişi sporcu uzun süre boşalmamanın androjen reseptörlerini sıfırladığına daha iyi çalıştığına falan inanıyor ama bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil bu

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6