Kemal K.
Mars Yolcusu
Selamlar 17 yaşındayım 6 aydır okuldan tanıştığım bir kızla sevgiliyim. az da olsa ilk başlarda kanım kaynıyordu ona karşı. cafede veya parkta otururken eğleniyordum. 4 ay önce aramızda cinsel ilişki oldu , o zamandan beri düzenli ilişkimiz var. - ilişkiden kasıt abartıya kaçmadan birbirimizi tatmin etmek- . Ben ilişki yaşadığımız günden beri kıza artık sevgi beslemiyorum. o gözle bakamıyorum. dün biraz gezelim dedi , tamam dedim. çıktık çıkmasına ama gram zevk almıyorum, çünkü hiçbir şey konuşamıyoruz. ben politika ,ekonomi , felsefe gibi konular hakkında konuşmaya başlıyorum. kız da haliyle sıkılıyor. yani onun ilgilendiği konularla ben ilgilenmiyorum , o da benim ilgilendiğim konularla ilgilenmiyor. sordum ne ile ilgileniyorsun onun hakkında konuşalım dedim. Güney Kore dedi. oh çok iyi dedim biraz Kore Savaşı hakkında konuşuruz sohbet olur bilinciyle. ama yok kız meğerse kültürüyle ilgileniyormuş. kız saf birisi. annesiyle falan da tanışmıştım. bana güveniyorlar ama ilerlemiyor işte. kızla sadece cinselliğimi doyurmak için birlikteyim artık. ne yapsam sizce?