Merhabalar, sorsanız hayat nasıl diye pek iyi diyemem şu anda. Yaklaşık 60-90 gün arasında yaşadığım süreçler oldu, farkında olduğum ve olmadığım faydalar elbette olmuştur. Sosyal fobim azdı, anksiyetem çoğaldı, insanlardan tekrardan kaçar ve onlardan utanan kendini güvensiz biri gibi kendimi görmeye başladım dışarıdan öyle gözükmesem bile. Durduk yere kendi kendime konuşup insanlara, kendime, değerlere, kültüre sövüyorum. Galiba bir tedavi olmanın zamanı geldi, belki de hep hastaydım sadece bugüne kadar kendime getirebilmişimdir. Büyük bir yalnızlık hissediyorum bu zaten bir yandan da gerçek kaç tane arkadaşın var desen 0'a yakın bir sayı söylemiş olurum sana. Eskiden bunu sorun etmezdim fakat üniversitelerin açılmasıyla, kendimi 80 kişilik kocaman sınıfta çok kötü hissettim. İnsanlar gülüyor, eğleniyor, şakalaşıyor ve aralarında konuşuyorlar. Fakat ben o anda elleri terlemiş, ayaklarını ve kıçını nereye koyamayacağını bilmeyen, zihnindeki özbenliği ile savaşan bir cogito ile uğraşıyordum. Neyse iç sıkmayalım yapacaklarıma ve yaptıklarıma gelelim. Bir iş kurdum ivme yakaladım o ivmeyi korumaya çalışıyorum, ekonomik özgürlüğümü elime aldım. Kısa süre içinde yapacaklarım ise bu iç buhranı gidermek veya bununla yaşamayı öğrenip onun üstesinden gelmek ve sigarayı bırakmak.