whatWasfap
Uranüs Yolcusu
Bunca yıldır psikolojimde sorunlar olduğunu biliyordum ama ufak her insanda olan şeyler diye düşünüyordum. Bugün dershanede matematik dersindeyken fark ettim, ben küçükken bu şekilde hissetmiyordum. Donup kalmıyodum, bu kadar acı çekmiyodum. Bu kadar bir şeylerden korkmuyordum. Eve gidince araştırdım nevzat saraycıklının videolarını izliyorum şu sıra. Onları izlerken dikkatimi çekti anlattığı şeyler bana uyuyor. Sonra beyhan hocanın videolarına baktım %90ı bana uyuyor. Bugün eve geldikten sonra uyudum biraz. Akşam kalktım, başıma gelen bir olaydan dolayı yoğun öfkem vardı bunu dışarı aktaramadım. Hava vs de fazla soğuk uyuyayım dedim. Rüyamda beni sinir eden bişeyler gördüm işte yumruğu yapıştırdım uyandım. Baktım elim kanıyor gittim temizledim. Öyle işte dostlar en azından sorunumu fark ettim bu da bir şey. Bugünün milat olmasını istiyorum. Yaşım 19 hayallerim büyük. Bu günleri atlatırsam her zorluğu atlatacağımı biliyorum. Umudum yüksek. Bu yazıyı da rahatlamak için yazdım. Seviyorum bu siteyi. Sınavı vs atlatıp kafamı toplayınca yazılar yazmayı da çok istiyorum. Kalın sağlıcakla.