Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bravonun günlüğü

Bravo

Merkür Yolcusu
Hayat zor be arkadaşlar...

Bravo

Merkür Yolcusu
Ne zamandır buraya bişeyler yazmıyordum.Bu gün tam zamanı
2-3 haftadır fap yapmıyordum.Ama dün oyun falan oynadım ve bişekilde o iğrenç videolara bakarak süreci bozdum.Ama hiç üzülmüyorum.Çünki dün bozmasaydım bugün vicdan azabı çekip ilk kez namazı öğrenmeyecektim.
Evet arkadaşlar bu gün ilk kez namaz kıldım.Bu dünyada huzurun olduğunu ilk kez hiss ettim.Kelimelerle anlatılmıyor o hiss...
Yalnız yaşamak lazım o hissi.Bu foruma teşekkür ediyorum bana bu hiss yaşattığı için.Allah herkese nasip eder inşAllah

GAZAP

Deneyimli Üye
Ne zamandır buraya bişeyler yazmıyordum.Bu gün tam zamanı
2-3 haftadır fap yapmıyordum.Ama dün oyun falan oynadım ve bişekilde o iğrenç videolara bakarak süreci bozdum.Ama hiç üzülmüyorum.Çünki dün bozmasaydım bugün vicdan azabı çekip ilk kez namazı öğrenmeyecektim.
Evet arkadaşlar bu gün ilk kez namaz kıldım.Bu dünyada huzurun olduğunu ilk kez hiss ettim.Kelimelerle anlatılmıyor o hiss...
Yalnız yaşamak lazım o hissi.Bu foruma teşekkür ediyorum bana bu hiss yaşattığı için.Allah herkese nasip eder inşAllah
Senin adına çok sevindim bozmuş olsan da yine başlaman iyi.
Başarılar dilerim dostum...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6