Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bu Düşünceler Sizi Saptırmasın

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Kendinizi yakışıklı, maskülen ve formda hissettiğinizde süreciniz çok güzel bir şekilde devam ediyor...

İnsanlardan kendinize karşı inanılmaz bir çekim hissediyorsunuz ama olur ya bazı zamanlar vücudunuzdaki birtakım kusurlar gözünüze batmaya başlar; burnunuz büyüktür, boyunuz kısadır, çeneniz geridedir, saçınız açılmıştır, kilolusunuzdur... Bunlar süreçte size cinsel açıdan başarısız bir ezik olduğunuzu düşündürüyor ve kendi kendinize "Ben mastürbasyon yapsam ne fark eder yapmasam ne farkeder" diyeceksiniz işte sürecinizi mahveden en mühim sebeplerden birisi de budur.

Moderatörün son düzenlenenleri:

JW15+1

ICJ
Gariptir vücut yapmaya başlayınca o duygu gidiyor, sanki paramparça bir karın kasları, yaralı yüzün ya da büyük burnun yerini doldurmuş gibi oluyor.

jesus tod

Ay Yolcusu
Mastürbasyonun getirisi götürüsü ne?

Mastürbasyonun getirisi:
Cinsel isteklerle boğuşmak zorunda olmamak, kendini frenleyebilmek.

Mastürbasyonun götürüsü:
Zaman ve enerji kaybı, kişinin kendine bakışının ve dolaylı olarak dış görünüşünün, ruh halinin değişmesi.

Lazkopat

Emektar Üye
Mastürbasyonun getirisi götürüsü ne?

Mastürbasyonun getirisi:
Cinsel isteklerle boğuşmak zorunda olmamak, kendini frenleyebilmek.

Mastürbasyonun götürüsü:
Zaman ve enerji kaybı, kişinin kendine bakışının ve dolaylı olarak dış görünüşünün, ruh halinin değişmesi.
Aslında şöyle;
Mastürbasyonun getirisi:

Mastürbasyonun götürüsü:
Zaman ve enerji kaybı, kişinin kendine bakışının ve dolaylı olarak dış görünüşünün, ruh halinin değişmesi....

glitcha912

Durdurulamaz Fapstronot
Bence PMO'nun tek getirisi cinsel yoldan tatmin olmak ve prostat kanserinden korunmaktır, ki mastürbasyon uzun zaman yapılmayınca zaten rüyalanma yoluyla aynı süreç ortaya çıkıyor, kısacası rüyalanma ile de prostat kanserinden korunabiliyoruz. Götürüleri ise, bırakın sayarken yorulmayı ben düşünürken yoruldum. Bazı kişilerde saç dökülmesi, yorgunluk, halsizlik, mutsuzluk, pişmanlık, ayrıca beden için çok zararlı.
Araştırmaya bayılan birisi olarak PMO ve NoFap hakkında yaklaşık 200 makale okudum, bir yazar olarak kendim bir makale yazmayı da düşünüyorum. Şunu unutmayın ki, mastürbasyon bir ihtiyaç değildir, bazı moronlar (moron küfür değildir, bir zeka seviyesi terimidir, IQ seviyesi 50/69 arası olanları ifade eder ve normal bir insanın IQ seviyesi 90/110 arasıdır.) bunun ihtiyaç olduğunu savunsa da onları takmayalım biz. Ben Rahip Modu NoFap yapıyorum, işte burada bir başlık açtım: Rahip Modu Nofap
İyi şanslar, iyi rehabilitasyonlar dileğiyle dostlarım.

joregrim

Yeni Fapstronot
Her türlü beyin yıkamadan kurtulmak gerekiyor. Senin bahsettiğin de beyin yıkamalardan biri. Aylar önce ben bugün doğru gün değil diye kendimi kandırıp beynimi yıkıyordum. Ne zaman bu düşüncelerin yanılsamalardan ibaret olduğunu gördüm, şu an 1 aydır sürecime sorunsuz şekilde devam ediyorum.

LABREYŞINNN.

Yeni Üye
Kendinizi yakışıklı, maskülen ve formda hissettiğinizde süreciniz çok güzel bir şekilde devam ediyor...

İnsanlardan kendinize karşı inanılmaz bir çekim hissediyorsunuz ama olur ya bazı zamanlar vücudunuzdaki birtakım kusurlar gözünüze batmaya başlar; burnunuz büyüktür, boyunuz kısadır, çeneniz geridedir, saçınız açılmıştır, kilolusunuzdur... Bunlar süreçte size cinsel açıdan başarısız bir ezik olduğunuzu düşündürüyor ve kendi kendinize "Ben mastürbasyon yapsam ne fark eder yapmasam ne farkeder" diyeceksiniz işte sürecinizi mahveden en mühim sebeplerden birisi de budur.
LÜTFEN detaylıca anlatır mısınız? Nasıl düşünmeliyiz???????

Wise

Ancient Wise
Süreci başkaları için değil kendim için yapıyorum.

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu

Burada aylar önce çok önemli bir meseleye değinmiştim, tekrardan bakmakta fayda var.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6