Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bu Nasıl Bağımlılık Anlamadım

kral6666

Yoda
Katılım
24 Ara 2022
Mesajlar
365
Tepki puanı
688
Puanları
160
Merhaba arkadaşlar ben 14 Mayıstan beri Pmo yapmıyor veya doğrudan porno izlemiyorum ancak daha farklı bir durum var.

Dediğim tarihten beri Pmo veya doğrudan porno izlemedim ancak 12 Aralık gibi bu durum ortaya çıktı bende . Ben sektörde uzun süredir bulunan kişilerin ne tür klipleri gelmiş diye iafd gibi sitelerden onları inceliyorum. Fragman veya pmo yapmıyorum tabi bunu yaparken daha okuma tabanlı.Çok saçma biliyorum ama napayım bilmiyorum.12 Aralıktan beri 18 gün ve 12 günlük(şuan devam eden süreç) süreçlerim oldu ama üstüne çıkamadım.

Bu konuda ne önerirsiniz ?
 

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,198
Tepki puanı
3,159
Puanları
180
Bilinen bir durum. Yani porno izliyorsunuz. Edging de yapıyorsanız süreç hic sağlıklı değil.
 

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Katılım
11 Mar 2022
Mesajlar
78
Tepki puanı
137
Puanları
43
Dostum pornografik herhangi bir şeyi hatırlamaktan, hayal kurmaktan dahi kaçınıyorum; çünkü o pornoya bakışımın değişmesini istemiyorum. Pornodan nefret etmelisin, verdiği aşırı gereksiz dopaminden, kadınlara ve ilişkilere dair aşıladığı yanlış bakış açısından, bilişsel fonksiyonlarına verdiği etkiden nefret etmelisin. Onu bir haz ve mutluluk kaynağı olarak görmemelisin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst