black.man
Ay Yolcusu
Arkadaşlar ben uzun süredir bu illet ile mücadele ediyorum. Bu süreç tıpkı saç uzatmaya benziyor. İlk defa saç uzatan biri tipsiz olma evresini atlatamaz ve sürekli Saçını keser. Ama daha önce saç uzatan kişi bunu bilir ve bu evreyi tel tokayla rahatlıkla atlatıp uzun saçlı olmaya hak kazanır
Rekorum 156 gün
İkinci rekorum 120 küsür
En son dil ogrenmek icin Kullandığım bir mobil uygulamada tetikleyicilere denk geldim ve bile bile bunun olmasini ister gibi surec elimden kayip gitti... tabi sonrasi husran
Tabi ikisi arasında relapse krizine girince belki 156 günün pek bir ehemmiyeti kalmıyor 5 ,10 kez relapse olunca
Yani demem o ki bu rekorlarima tekrar kavusabilirim.
Telefona indirdiğim sayacı sildim
Forum a da girmiyorum. Aklıma gelir diye.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
En son ruyalandigimda hiçbir cinsel içerik görmedim sadece elbiseler ve sürtünme sonucu ruyalandim ( zannedersem bilinç alti temizliyor kendini bir süreden sonra)
Normalde idrar ile sperm atılıyor bir şekilde.
Şimdi ne yapmali..
Rekorum 156 gün
İkinci rekorum 120 küsür
En son dil ogrenmek icin Kullandığım bir mobil uygulamada tetikleyicilere denk geldim ve bile bile bunun olmasini ister gibi surec elimden kayip gitti... tabi sonrasi husran
Tabi ikisi arasında relapse krizine girince belki 156 günün pek bir ehemmiyeti kalmıyor 5 ,10 kez relapse olunca
Yani demem o ki bu rekorlarima tekrar kavusabilirim.
Telefona indirdiğim sayacı sildim
Forum a da girmiyorum. Aklıma gelir diye.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
En son ruyalandigimda hiçbir cinsel içerik görmedim sadece elbiseler ve sürtünme sonucu ruyalandim ( zannedersem bilinç alti temizliyor kendini bir süreden sonra)
Normalde idrar ile sperm atılıyor bir şekilde.
Şimdi ne yapmali..