root
Jüpiter Yolcusu
1 Haftadır fabrikada çalışıyorum ve 3 vardiyalı bir iplik fabrikasında saatlerde iplik bobinlerini nefes alacak vaktim olmadan taşıyorum.
Normalde çok bunalıp hemen çıkardım işten bu kadar zor bir işi yapacak bir adam değilim ama bir yandan gerçekten çok güzel etkilerini görmeye başladım. Kendimi bu şekilde motive ediyorum
Yorgunluktan pmo yapmıyorum.
İşyerinde telefon kullanmak yasak olduğu için hiç telefona bile bakmıyorum.
Bide böyle zor bir işi yaptıktan sonra eğer birşeyler ile uğraşmaz isem ömrümün böyle geçeceğini düşünüp evdeyken kendimi yazılımla uğraşmaya itiyorum.
Yani genel olarak zevk verebilecek hiçbirşey yapmıyorum
Bir de yakında oruç geliyor bu zor süreçle birlikte oruç tutup beynimi iyice resetlemeyi düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur.
Normalde çok bunalıp hemen çıkardım işten bu kadar zor bir işi yapacak bir adam değilim ama bir yandan gerçekten çok güzel etkilerini görmeye başladım. Kendimi bu şekilde motive ediyorum
Yorgunluktan pmo yapmıyorum.
İşyerinde telefon kullanmak yasak olduğu için hiç telefona bile bakmıyorum.
Bide böyle zor bir işi yaptıktan sonra eğer birşeyler ile uğraşmaz isem ömrümün böyle geçeceğini düşünüp evdeyken kendimi yazılımla uğraşmaya itiyorum.
Yani genel olarak zevk verebilecek hiçbirşey yapmıyorum
Bir de yakında oruç geliyor bu zor süreçle birlikte oruç tutup beynimi iyice resetlemeyi düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur.