Ben salonu bıraktım maddiyattan ve zamanım olmadığı için şuan calishtenics tarzı hiit çalışıyorum
trendyolda 1000tl civarı direnç bandı seti var onu alacaksın çeşitli triceps ve biceps hareketlerini programına ekle cable olanların hepsini kopayalayabilirsin direnç bandıyla dumbell olanların bazılarını
Bağlayacak yer bulursan çoğu makina hareketini yaparsın bana mesela ağırlık az geldiği zamanlar oluyor 2-3 lastiği birleştirip yapıyorum her türlü iş görüyor salona gidemeyen herkesin evinde olması lazım bu lastiklerden
tek veya çift omuz göğüs bacak sırt yani row squat laterall raise shoulder press nerdeyse çoğu klasik hareketi yapabilirsin kafayı kullanırsan bu lastiklerle
Ekli dosyayı görüntüle 2609
Büyük kol için odaklanmam gereken biceps değil triceps biceps küçük kas triceps baya büyük at nalı şeklinde omuza doğru yükselen bir kastır hatta uzun başını öalıştırırsan sırtını bile daha büyük gösterir
triceps için itiş hareketlerine önem vereceksin
şınav dips pushdown gibi kısacası bir lastiği barfiks demirine bağla onu aşşağı doğru it youtubeden izle yardımcı olacaktır
Barfiks bicepse iyi gelir ön kolunuda kuvvet açısından geliştirir statik beklemeler yap barfikste formunu düzelt row hareketide eklersen gayet sağlam sırt yaparsın direnç bandıyla biceps hareketleride eklersen gelişeceksin başka çare yok
bayesian curl hammer curl yapabilirsin omuzdada arnold press iyi harekettir ama haftalık volümünü düşürmelisin merkezi sinir sistemine çok yük bindirirsen testo düşer kas geliştiremezsin gelişimin yavaşlar özellikle beslenmede zayıfsa apatrofi yaşarsın dinlenmeye önem göster