Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çi̇zi̇m Yeteneği̇ Üzeri̇nden Para Kazanılır Mı ?

DinjDjarin

Venüs Yolcusu
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlarım.İstemediğim bir işi yapıyorum ve bundan memnun değilim. Çizim yeteneğim var ve bunun üzerinden nasıl kendimi geliştirebilirim. Üniversite okumuyorum lise terkim. Diplomasız bir şekilde para kazanabilir miyim ve bu yetenek üzerinden nasıl para kazanabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirim?

La Nuit étoilée

Yeni Fapstronot
Uzun bir aradan sonra merhaba dostlarım.İstemediğim bir işi yapıyorum ve bundan memnun değilim. Çizim yeteneğim var ve bunun üzerinden nasıl kendimi geliştirebilirim. Üniversite okumuyorum lise terkim. Diplomasız bir şekilde para kazanabilir miyim ve bu yetenek üzerinden nasıl para kazanabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirim?
Üniversite önemli liseyi bitirip deneyebilirsin. Bugünki önemsiz diyen okulun değerini düşürenlere bakma. genel olarak birşeyi ben yaptım siz yapmayın bunu yapma yararsız diyen öğrenilmiş çaresizlik simsarlarından kaçıcan zaten. Okulla beraber bu konularda ufkun daha açılabilir networkün genişleyebilir bu gibi sorularının cevabı olan durumları görebilirsin. fakat benim bildiğim dijital veya normal çizim yaparak para kazananlar var

Ovidius

Yeni Üye
Kardeş git çıraklık yap zanaat öğren. Elin yatkınsa kafan çalışıyorsa, biraz da akıllıysan çok para kazanırsın. Yani bu zanaat bir tatlı ustası, aşçı da olabilir, marangoz ya da elektrik teknisyenliği gibi işler de olabilir otomobille ilgili sanayi meslekleri de olabilir. Üniversiteyi eğer tıp hukuk gibi garanti bölüm okumuyorsan boşver. Zanaatin varsa dünyanın her yerinde işini yapabilirsin iyi de kazanırsın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6