Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Concerta Ve Relaps

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Dostlar concerta kullanıyorum midemde kelebek hissi yaratıyor bu hissi sanırım beynim pmo ile bağdaştırmış direkt yöneltiyor beni karşıkoyuyorum ama bu tarzda tiklere okblere yapabileceğim kendi
çapımda birşeyler var mı her zaman karşı koyamıyorum bazenleri teslim olup sadece 15 dk edging diyip gün sonu 2 saat edging + ejakülasyonla günü kapatıyorum bu can sıkıcı

Sizinde var mı böyle tikiniz dürtünüz?

Daha öncesinde farklı şeylere takıntımda vardı ders çalışırken masa başında baş gösteriyordu her dürtü geldiğinde kağıda masaya bir çizik atıp durum geçince
sakin kafayla o kağıda bakıp 5 kere sahte bir dürtü gelmiş bu durumun böyle olmadığını biliyorum sadece takıntı diyince farkındalık yaratıp iyi geliyordu ama bu pmoda ya oluyor ya olmuyor ortası yok asla bi kez yapayım kendime geleyim durumu olmuyo ertesi gün yine relaps oluyor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6