Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Daha Aşağısı Yok

vallabusondu

Mars Yolcusu
Selamlar. Bu 3.günlüğüm. İlki başarıya ulaşmıştı, ta ki 2.yi açana kadar. 2.'nin durumunu da zaten bu 3.sünü açmamdan anlamışsınızdır :D

Olsun. Yapacak bir şey yok.

26 yaşındayım. Hayatımın en rezil yılını geçirdim. Daha aşağılık olmamıştım hayatımda. Fap konusu aldı başını gitti onun detaylarına giremeyeceğim ki başkaları da tetiklenmesin onlara yeni kötülükler öğretmeyeyim.

Bu sene üniversite 3'teyken bıraktığım bilgisayar oyunu olan lol'ü geri yükledim. Az önce sildim. 20 dakika oldu. Siz anlayın sene ne kadar boş geçti.

İşimde terfi aldım. Artık 'senior' unvanına sahip bir mühendisim. Sanırım hayatımdaki tek iyi şey işim. 3 yıldır çalışıyorum. Mezun olurken işe girmiştim. İş yeri fena gitmiyor ama mesleki olarak kendimi 9 aydır hiç geliştirmedim. Tam olarak 0. Bu bir zaman sonra sırıtmaya başlar.

Bu arada babam iş yerinin başına geçmemi istiyor ama ben beceremem diye hiç yanaşmıyorum. Babamın yaşı 60'ı geçti. Orda da fena çuvalladık.

Gönül işleri kısmına hiç girmiyorum. Tipim düzgün olurum var ama kafa gidik bende. Başkalarının da canını yakıyorum. Maalesef.

Bu sene hiç kitap okumadım galiba. Sadece 1 kitap bitirdim.

Kur'an okumayı bıraktım gibi bir şey oldu halbuki her gün düzenli okurdum.

Ekran sürem aldı başını gitti. Normalde sosyal medya uygulamaları yüklü bile değildi bende.

En kötüsü: 5 vakit namazım bile aksar oldu. Bundan daha kötüsü yok. Maneviyatım alt üst oldu.

Hepimizin bildiği gibi bu illet berbat hissettiriyor. Düzeltmeye geldim. Uçuk kaçık söylemlerde bulunmayacağım, buraya sade bir şekilde günlerin ve relapse'lerin analizini yapmaya ve kendi gelişimimi yazılı olarak takip etmeye ve sizlerle paylaşmaya geldim. Okursanız, yorumlarda bulunursanız benim için bir motivasyon olur. Sizleri gerçekten ama gerçekten seviyorum dertdaşlarım. İnşaAllah her şeyi düzelteceğiz.

Son relapse: 16 Eylül 2026 saat 18.00

Gün 0-1

Bugünkü günlük rutinlerimi tamamladım, şu anda sadece 4 tane var. Basit ilerliyorum.

Rutin Başlangıç tarihi

Sabah kalkar kalkmaz diş fırçalama 3 Eylül 2026
Sabah kalkar kalkmaz yatağını topla 3 Eylül 2026
Camide 1 vakit cemaatle namaz 10 Eylül 2026
Zikir (şimdilik çok az, az ama öz) 13 Eylül 2026

1789596063850.png

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5