Çoğu davranaşımdan dolayı yaptığım çoğu şeyin pişmanlığını çekiyorum.Her seferinde kendime "Hayır bu davranışları bir daha yapmamalısın şu konuda şöyle konuşma veya şöyle boş yapma" tarzı telkinlerde bulunuyorum.Ancak çoğu seferde otomatiğe almışım gibi hareketler yapıyorum.Ki davranışlar alışkanlığın en üst seviyesi olabilir."Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur" Atasözü ne kadar doğru? Siz hiç kötü davranışınızı değiştirebildiniz mi ? (örneğin çok öfkelenme)
Son üç yılda kendimi her türlü konuda geliştirdim, arkadaşlarım bile 3 yıl önceki ben ile şimdiki beni çok farklı buluyorlar,ki çoğu arkadaşlığım bu yüzden bitti. Ancak ne olursa olsun kişiliğim hep aynı kaldı, adeta bir damga gibi.Bunu değiştirmek için önerilerinizi bekliyorum (Klasik kişisel gelişim yöntemlerini söylemezseniz sevinirim şayet çoğunu yapıyorum)
Son üç yılda kendimi her türlü konuda geliştirdim, arkadaşlarım bile 3 yıl önceki ben ile şimdiki beni çok farklı buluyorlar,ki çoğu arkadaşlığım bu yüzden bitti. Ancak ne olursa olsun kişiliğim hep aynı kaldı, adeta bir damga gibi.Bunu değiştirmek için önerilerinizi bekliyorum (Klasik kişisel gelişim yöntemlerini söylemezseniz sevinirim şayet çoğunu yapıyorum)