aliser
Yeni Üye
Merhaba bu gün benim için çok önemli bir eşiği aşıyorum çünkü uzun zamandır deneyip başaramadığım nofap sürecime yeniden başlıyorum. Uzun zamandır dediğim gerçekten çok uzun bir zaman ben 2014 yılında inci sözlükte ki meşhur alfa başlığıyla bu sürece başladım fakat hep kaybettim. o zaman ki Grupta(ki o kadar seneler geçmiş ki aramızda askerliği bitirip evlenmiş arkadaşlar var) yıllarca kalmama rağmen ilerleme kaydedemedim bunun en büyük sebebi o zamanlar yaşadığım derin üzüntü irademden ağır basıyordu velhasıl şu son 2 aya kadar bir daha bir sürece başlamadım...
Fakat bu son zamanlarda pmo bağımlılığım öyle bir raddeye vardı ki (bunu fark etmemde eski deneyimlerimin etkisi oldu) artık hiç bir şey için enerjim ve motivasyonum kalmadı sadece yaşayan bir ölü gibi dolaşmaya başladım. Eskiden en azından saçımı tarar evden öyle çıkardım onu bile yapmayacak bir boş vermişlik oldu. Acilen son ve temelli bir sürece başlamam gerektiğimi fark ettim. Şu an 4. günümdeyim mümkün olduğunca buraya rapor yazacağım. Bana son bir dayanak noktası sağladığı için bu platforma ve içindeki herkese teşekkür ederim sağlıcakla kalın.
Fakat bu son zamanlarda pmo bağımlılığım öyle bir raddeye vardı ki (bunu fark etmemde eski deneyimlerimin etkisi oldu) artık hiç bir şey için enerjim ve motivasyonum kalmadı sadece yaşayan bir ölü gibi dolaşmaya başladım. Eskiden en azından saçımı tarar evden öyle çıkardım onu bile yapmayacak bir boş vermişlik oldu. Acilen son ve temelli bir sürece başlamam gerektiğimi fark ettim. Şu an 4. günümdeyim mümkün olduğunca buraya rapor yazacağım. Bana son bir dayanak noktası sağladığı için bu platforma ve içindeki herkese teşekkür ederim sağlıcakla kalın.