Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Defalarca Mağlup Oldum Artık Yok

Shadow of the Moon

Ay Yolcusu
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
28
Tepki puanı
63
Puanları
16
Bu yolda ilerlerken çok kez bittim tükendim dediğim oldu. Belki bu aralar mağlubiyete alıştım, her zamanki ben dedim ama son zamanlarda düşündüm.
Bu böyle gitmemeli sanki 1 hafta kadar devam edip tamam yine o zaman geldi dediğim ve süreci bozduğum zamanlar oluyor.
Kararlılık içinde devam ederek olmalı. Bu süreçler hayatımdaki rutin işler oldu dememeli.

Artık biraz daha ciddiye almalıyım. 2 sene oluyor buraya geleli artık bitirme vakti gelmedi mi sıkıldım. Ama o uyuşturan şeyi bir kez daha alınca her şey tekrar başlıyor artık böyle devam edecek gibi hissediyorum. Zamanı geldi umarım bu iş bitmeli. Artık böyle devam etmeyecek ...
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

MİKE

Mezun
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
60
Tepki puanı
150
Puanları
43
Peygamber sabrın olsa bile beynin zevk aldığını düşünüyorsa mağlup olacaksın. Yaparsan mağlup olacaksın, yapmazsan yoksunluk içinde kıvrılacaksın. Ne kadar uzak durduğun önemli değil bunu zevkli gördüğün sürece buradasın. Deney zamanı adlı yazımı oku. Amaç pmo nun ne olduğunu görmek ve onu olduğu gibi iğrenç olarak görmek. Bunun detayı yazımda var ancak özet şu : Pmo dediğin görsel bir uyaran seni yalnızca uyarabilir(ereksiyon) ancak sana zevk veremez ve tatmin edemez modellerin ne kadar güzel olduğu falan önemli değil. Sen gidip pasta resmine de baksan beynin uyarılır ve tükürük salgılarsın ama neden bunu yapmayız? Zevk ve tatmin vermez dünyanın en güzel pastasına baksan da doyamazsın. Öyleyse neden pmo izliyoruz anlattım yazıda. Kendin için bir bak oraya.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst