Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Değişim Sende Başlar

Piazo Fortune

Yeni Üye
26.gün 7'de uyandım. Kitap okumayla başldım yine. Programdan devam ettim saat 2 ye kadar felan sonra bi kaç sıkıntı çıktı devam edemedim. 6 gibi spor yaptım 45 dk kadar. Bugün moral olarak kötüyüm biraz düşünmem gerek eskiden aldığım bazı hatalı kararları tekrarlamak istemiyorum. Öyle işte kötü günler de var hayatta önemli olan devam etmek.

Piazo Fortune

Yeni Üye
27.1 7'de uyandım. Kitap okumayla güne devam ettim. Programa ara vermeden devam etmeye çalışıyorum bir kaç stres yaratan şey var şu an üzerimde onları hallederek ilerliyorum. Gerçek hayatta stres yaratan şeyleri isole etmek gerekiyor maalesef yoksa her şey hızla birbirine girebiliyor. Akşam saat 3'e doğru rüyalanarak uyandım Türkçe'de böyle deniyor aslında rüya felan görmedim sadece ejacule olarak uyandım. Aynı gün akşamı zaten yoğun sıkıntı ve testislerimde sıkılma hissediyordum erken yattım, demekki olacağı varmış. Gün sayısının yanındaki sayıda eğer devam ederse onu belirtecek. Onun dışında havalar soğuduğu için kitabı içerde okuyorum o biraz sıktı, ne güzel ağaçların içinde okuyodum neyse arada bir gideriz artık. Ancak rutin olan şeyler kalıcı olur hayatımızda devam etmeli !

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
27.1 7'de uyandım. Kitap okumayla güne devam ettim. Programa ara vermeden devam etmeye çalışıyorum bir kaç stres yaratan şey var şu an üzerimde onları hallederek ilerliyorum. Gerçek hayatta stres yaratan şeyleri isole etmek gerekiyor maalesef yoksa her şey hızla birbirine girebiliyor. Akşam saat 3'e doğru rüyalanarak uyandım Türkçe'de böyle deniyor aslında rüya felan görmedim sadece ejacule olarak uyandım. Aynı gün akşamı zaten yoğun sıkıntı ve testislerimde sıkılma hissediyordum erken yattım, demekki olacağı varmış. Gün sayısının yanındaki sayıda eğer devam ederse onu belirtecek. Onun dışında havalar soğuduğu için kitabı içerde okuyorum o biraz sıktı, ne güzel ağaçların içinde okuyodum neyse arada bir gideriz artık. Ancak rutin olan şeyler kalıcı olur hayatımızda devam etmeli !
Rüyalanma sonrası gelen yoğun fap isteğine dikkat et, başına bela olmasın.

Piazo Fortune

Yeni Üye
28.1 7.30 uyandım. Yine kitap okuyarak başladım güne bu sefer 30dk fazla okudum (kitap sıkıcı çabuk bitsin istiyom). Programa kaldığımız yerden devam. Krizler hafifledi gibi ya da ben yoğunlaştım, program biraz farklılaştırdım ondan da olabilir. Meşguliyet iyidir.

“Savaşı olmayan savaşçı, kendisine saldırır.” -Nietzsche

Piazo Fortune

Yeni Üye
29.1 6.30'da uyandım geç yatmama rağmen baş ağrısı yaptı biraz ama toparladım. Kitap okundu, programa yarım gün devam edildi. Spor günüydü bugün, kas hissetmek yerine ter attırıyo program ama bakalım belki biraz ağırlaştırabilirim. Şaka maka bir ay bitecek, umarım yakında sadece günlük yazarım gün saymak yerine.

Piazo Fortune

Yeni Üye
30.1 7'de uyandım, kitap okumayla devam ettim. Yarım gün devam ettim programa motivasyonumda düşüş oluşmaya başladı ilk haftalara göre. Toparlamak için başka alanlarda çalışmalar yapıyorum. Artık Pmo krizinden ziyade stresli olduğumda veya sabahları soft görsellere bakma isteği geliyor, sanırım bi ilerleme var ama bir chaser a bakar. O yüzden benim için önemli olan temizlendikten sonra her şeyin düzene oturması. Önemli olan süreklilik dostlarım!

Piazo Fortune

Yeni Üye
31.1 8'de uyandım geç yatmıştım. Kitap okunmadı sıkılmaya başladım açıkçası ama yarın bitirmeyi düşünüyorum. Program yarım gün devam ettim sıkıntı stres basıyor, spor günü olmamasına rağmen spor yaptım en azından süreçte kalmaya çalışıyorum.

Piazo Fortune

Yeni Üye
32.1 8'de uyandım kitap okudum ama gerisi çok verimsiz bi gündü pmo yapmamak için dişimi sıktım diyebilirim bu aralar tutunduğum 2 şey spor ve kitap.

Piazo Fortune

Yeni Üye
relaps. En fazla 1 hafta daha giderdim dişimi sıkarak diye düşünüyorum. Son 3 günüm çok verimsizleşmeye başlamıştı bunda benim irademin buraya kadar gelmesi de olabilir. İlk ciddi deneyişim tekrar 30 gün civarına gelmek istiyorum. 30 gündeki degişim bile yeterli devam etmem için.
Hala p'orno izlemedim bu arada, anlık dayanamayacağımı fark edip kayganlaştırıcı eşliğinde yavaşça ilerledim 10dk civarı sürdü. Sağlıklı bir şekilde olduğu için ayrıca mutluyum.

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
relaps. En fazla 1 hafta daha giderdim dişimi sıkarak diye düşünüyorum. Son 3 günüm çok verimsizleşmeye başlamıştı bunda benim irademin buraya kadar gelmesi de olabilir. İlk ciddi deneyişim tekrar 30 gün civarına gelmek istiyorum. 30 gündeki degişim bile yeterli devam etmem için.
Hala p'orno izlemedim bu arada, anlık dayanamayacağımı fark edip kayganlaştırıcı eşliğinde yavaşça ilerledim 10dk civarı sürdü. Sağlıklı bir şekilde olduğu için ayrıca mutluyum.
Sakın babayiğit aynısını 2 kez yaşadım sonucu 2 gün boyuna relapse döngüsünde kalmamla sonuçlandı, mastürbasyon yapınca fazlaca fap isteğin olacak. Dikkat et yoksa olacaklar canını sıkabilir. Ayrıca seni tebrik ediyorum daha uzun günlere gider ve sonsuza dek devam edersin umarım, her düşüş bir tecrübedir yeni sürecinde başarılar.

Piazo Fortune

Yeni Üye
0.gün 8'de uyandım. Süreçteki 5.kitabımı bitirdim ve spor günüydü programa yeniden dönüyorum yavaştan bugün edging olduğu için saymıyorum. Kaldığımız yerden devam. 👊

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6