Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dehb'li Olduğumdan Şüpheleniyorum

honeybadger

Yeni Üye
21 yaşındayım ve 2 gün önce DEHB li olduğumdan şüpheplenmeye başladım araştırdığımda tüm belirtilerin olduğunu gördüm ve ilkokuldan bu yana asla derslere odakalanamadım ve bu sorundan çok çektim hayatım boyunca , unutkanlıklar , derslerde başarısızlıklar 9.sınıfta sınıfta kalmam ardından kötü liseye gidip her şeyin daha da boka sarması vs.vs... şimdi hastaneye gidersem %90 tanı koyulacağını ve hap vereceğini düşünüyorum biraz araştırmamdan sonra hapların çoğu kişiyi daha kötü yaptığını uyuşturuduğunu donuk yaptığını vs. öğrendim ve şimdi sicilime boyle bir hastalık eklenirse işlere girerken alınamayabilirim bu yuzden sorunu kendim çözmeye çalışmak daha mantıklı geldi bana önerileriniz varsa verirseniz sevinirim bu hastalığı olanlar özellikle yazarsa memnun olurum.

Ragnar lodbrok

Satürn Yolcusu
dehb sosyal bazi sorunlara yolacan genetik oldugu soylenen bir hastalik bildigim ve yasadigim kadariyla. Tabi seviyeleri var yine bildigim kadariyla. Yapmak gereken sey suanki yaptiginiz gibi kendimizi kesfetmeye tanimaya calismak

Loner II

Venüs Yolcusu
21 yaşındayım ve 2 gün önce DEHB li olduğumdan şüpheplenmeye başladım araştırdığımda tüm belirtilerin olduğunu gördüm ve ilkokuldan bu yana asla derslere odakalanamadım ve bu sorundan çok çektim hayatım boyunca , unutkanlıklar , derslerde başarısızlıklar 9.sınıfta sınıfta kalmam ardından kötü liseye gidip her şeyin daha da boka sarması vs.vs... şimdi hastaneye gidersem %90 tanı koyulacağını ve hap vereceğini düşünüyorum biraz araştırmamdan sonra hapların çoğu kişiyi daha kötü yaptığını uyuşturuduğunu donuk yaptığını vs. öğrendim ve şimdi sicilime boyle bir hastalık eklenirse işlere girerken alınamayabilirim bu yuzden sorunu kendim çözmeye çalışmak daha mantıklı geldi bana önerileriniz varsa verirseniz sevinirim bu hastalığı olanlar özellikle yazarsa memnun olurum.
Öncelikle ilaçların dozlarına göre işe alınmama değil de sana bazı sorular soracaklardır ilaca ve hastalığa dair. Eğer böyle bir şüphen bulunuyorsa en kısa zamanda tedavi yöntemlerini görüşmeni tavsiye ederim iyi bir psikiyatrla çünkü ilaçsız halinle söylediğin gibi dibe batıyorsun, şüphelerini doktora anlat ve tedaviye başla çünkü DEHB'li gördüğüm tedavi görmeyen hiçbir bireyin hayatta çok fazla aşama kat edebildiğini görmedim.

Furki89

Venüs Yolcusu
Bence tanı koymakta acele etme.
İyi bir psikiyatr ve psikolog ile görüş.

Çünkü dikkat eksikliği çağımızın bir hastalığı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6