M
Mantıkçı Kişi
Misafir
İnsanlar neden zevk kölesi hâline gelmişler. Geçen "Konuşanlar" adlı programın bir özet bölümüne denk geldim. Maalesef arkadaşların ağzının ayarı da pek bulunmuyor. Tamam bu program komedi için ama bence bunun bile günümüz toplumunda bu şekilde sunulması hiç doğru değil. Değişen toplumla birlikte Sanat, Yaşam ve hayat amacı bayağı değişiklik gösterdi insanlarda. Bu komünitede olduğum için mutluyum. Buradaki bazı insanlar böyle bir dejenerasyonun farkında. Ama insanlığın geneli neden buna doğru evriliyor? Neden düşünmüyor? Örnek vereyim bazı arkadaşlar karşı çıkabilir ama ciddi araştırmaların sonuçlarına göre evlilik öncesi birden fazla kişiyle ilişki yaşamış insanların mutsuz bir evlilik yaşama oranı daha yüksek. Yani böyle bir örnek elimizdeyken bile insanları düşünmekten alıkoyan nedir ? Buradaki insanları da ya da bunun dışında bazı insanları da Kutsal veya Seçilmiş kişi olduğunu zannetmiyorum. Ama bunun düzelmesini istiyorum. Çünkü böyle gittikçe bozulan bir toplumla yavaş yavaş karşılaşacağız. Siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri: