Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Deku'nun Günlüğü

Deku

Merkür Yolcusu
21. Gün
Yine erken uyuyamadım. Sahurdan sonra uyumayıp diğer gün erken uyuyarak bu problemi çözeceğim. Verimsiz bir gündü sadece yattım ve video izledim. Günlerimi böyle geçirmek sürecimi mahveder oyüzden kendime çeki düzen vereceğim. Yarın yeni bir hafta yeni bir başlangıç.

Deku

Merkür Yolcusu
21. Gün krizlerle geçmişti ama atlattım 22. Gün spor açısından harika bir gündü. Ramazanda muhtemelen uyku problemimi çözemeyeceğim. Daha verimli olmalıyım.

Deku

Merkür Yolcusu
27. Gün
Coşku dönemine girmişim gibi hissediyorum. Mutluyum ve enerjim yerinde. Tabi bu süreç geçici olabilir ve flatline evresine girebilirim. Bunun farkınayım. Sabırla kendimi geliştirmeye çalışacağım. Boşa geçen günlerim olsa da pes etmeyeceğim, her gün bir öncekinden daha iyi olmak için uğraşacağım.

Deku

Merkür Yolcusu
30. Günü devirdim. Bu süreçteki önemli mihenk taşlarından birisiydi. Bu 30 gün içinde çok fazla spora yoğunlaştım ve arkadaşlarımla vakit geçirip sosyalleştim. Aynı zamanda da orucumu tuttum ve sosyal medya kullanmadım. Enerjik hissediyorum pmo benden yıllarımı çalmış resmen. Şimdi tek isteğim güzel bir uyku uyumak...

Deku

Merkür Yolcusu
Gün 41
Tam 10 gündür yazmıyorum. Günler kısmen verimli geçiyor. Ramazan uyku düzenimi çok bozdu. Ramazan boyunca spora gittim. Vucudumun geliştiğini hissediyorum fakat artık sıra derslerde çok önemli bir dönemi daha kayıpsız atlatmak zorundayım. Sürece zarar verecek boş işlerden uzak durmalıyım.

Deku

Merkür Yolcusu
Gün 49
Asıl sorunlarımdan birinin overthinking olduğunu farkettim. Haftaya tekrar spora başlayacağım. Her gün meditasyon ve haftada 3-4 gün spor hedeflerim olacak. Toparlanmalıyım...

Deku

Merkür Yolcusu
71. Gün
71 kere maşallah bana. 90 günü bitirmeye az kaldı. 180 hedefine adım adım yaklaşıyorım. Son günlerde libidom aşırı derecede arttı ve bu beni krizlere sürülledi. Zorlansam da süreci çok şükür bozmadım.
Ereksiyonlarım 70 gün öncesine göre çok daha kaliteli fakat cinsel ilişkiye girmediğim için test edemedim. Ama performansımın iyi olacağı konusunda kendime güvenim tam.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6