Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Dokuzuncu Günümdeyim, Çok Yüksek Istek Başladı

emog635

Yeni Üye
Süreçlerde bu kadar zorlanmanızın tek sebebi enerjiyi yönlendirmemektir. Spor yapın bakın bakalım istek fln kalıyor mu ha birde sürecin başlarında bi zahmet sosyal medyayı bilgi almak dışında kullanmayın. Enerji yönlendirildiği sürece süreçler başarılı oluyor. 45. Günden selam.
spor yapıyorum ama yine enerjiğim

root

Jüpiter Yolcusu
spor yapıyorum ama yine enerjiğim
Spor enerjisiz bırakmaz zaten hatta daha enerjik olursun en azından kendim öyleyim. Ama enerjine kaliteli bir yönlendirme yaptığın için enerjin o kanallara akıyor ve istek fln bırakmıyor.
Spor yaptığın zaman fap yapasın geliyor mu peki.

notfapper

Mezun olacak
Spor enerjisiz bırakmaz zaten hatta daha enerjik olursun en azından kendim öyleyim. Ama enerjine kaliteli bir yönlendirme yaptığın için enerjin o kanallara akıyor ve istek fln bırakmıyor.
Spor yaptığın zaman fap yapasın geliyor mu peki.
Hocam benimki daha garip günümün özellikle bu süreçlerinde 2-3 saatimi spora ayırıyorum buna rağmen dün relapse oldum

root

Jüpiter Yolcusu
Hocam benimki daha garip günümün özellikle bu süreçlerinde 2-3 saatimi spora ayırıyorum buna rağmen dün relapse oldum
Valla hocam senin duruma daha farklı bir yaklaşım lazım.
Şuanda 58. Gündeyim spor yaptığım süre içerisinde hiçbirzaman fap isteğim gelmiyor bide kendimi yoruyorsam gelmiyor.
Bu hafta 4 gün 16 saat bir işte çalıştım baya yoruldum istek gelmedi

notfapper

Mezun olacak
Valla hocam senin duruma daha farklı bir yaklaşım lazım.
Şuanda 58. Gündeyim spor yaptığım süre içerisinde hiçbirzaman fap isteğim gelmiyor bide kendimi yoruyorsam gelmiyor.
Bu hafta 4 gün 16 saat bir işte çalıştım baya yoruldum istek gelmedi
ben işi çözdüm kanka bu güne kadar hiç relapselerimi doğru düzgün analiz edememişim mesela benim bütün relapselerim yatakta elimde telefon varken gerçekleşiyormuş bunu farkettiğimden beri yatağa telefonla girmeyi kestim 10-20 gün arası birşey oldu bunu yapmayalı aşırı rahat ilerliyor şuan hatta gün saymayıda kestim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6