Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Doping Hafıza Hakkında Görüşler

  • Konuyu başlatan UmutHamalı
  • Başlangıç tarihi
U

UmutHamalı

Misafir
Ne düşünüyorsunuz alınabilir mi ?
not:sayısalcıyım
 
B

Blue_Ocean

Misafir
Bence alınmaz. Sorarım sana, almayan nasıl kazanıyor? Yok dershane desteği, yok özel hoca desteği, yok vitamin desteği, yok sınavı kazandıran konu anlatımlı kitaplar desteği (sanki her kitapta farklı müfredat anlatılıyor), Destek dediğimiz şey koltuk değneği olsa insan yürümeyi unuturdu. Biraz kendine güven dostum. Sen konuyu bildikten sonra soruları çözebildikten sonra ve eksiklikleri hallettikten sonra neden sınavı kazanamayasın? Üniversite sınavına iki defa hazırlanmış biri olarak söylüyorum bunları. Benim zamanımda doping hafıza yoktu. Ben nasıl kazandım? Bir şeyin bu kadar reklamının yapılmasının nedenini bir düşün bence.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Şart mı? hayır değil. Ama daha kolay ve daha iyi öğrenirsin, özellikle görsel hafızan kuvvetliyse. Beyin Görsel şekilde daha kolay öğrenir ve kalıcılığı daha uzundur. Bilgi somut ve görsel şekilde kavranır ve zihinde daha uzun yer tutar.

Bize sağolsun Edebiyat hocamız birkaç video vermişti, ben herhangi bir ücret vermedim. Ücretini bilmiyorum ve değer mi bilmiyorum. Maddi sıkıntın yoksa ve denenebilir. Sayısalcı olsan dahi özellikle edebiyat için alabilirsin. Kitap üzerinden çalışmasan da videolardan popüler eserleri öğrenirsin.
Videoları çok uzun değil, her şeyde yok (belki eklenmiştir) ama faydalıydı.
 
Son düzenleme:

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Katılım
10 Mar 2021
Mesajlar
266
Tepki puanı
253
Puanları
96
Hep reklamları karşıma çıkıyordu gına geldi
Kullanan birilerinden tecrübe tavsiye almak lazım bence
Tabiki de reklamdaki çocuklar iyi diyecek markayı kötülemezler eksik yanı varmıdır bilmem ama söyleseler di reklam olmazdı

Kullanan biri varsa tecrübelerini yazsın merak ediyorum?
 

Kronzordo

Venüs Yolcusu
Katılım
29 Nis 2021
Mesajlar
75
Tepki puanı
111
Puanları
39
bence mantıksız,youtubeda binlerce hoca var ve çoğu çok iyi anlatıyorlar ne doping hafızaya ne de dershaneye para verilmezbu çağda
Aynı bilgiyi sunuyorlar sadece,senin bunu bulman lazım,yani hırs ve özdisiplinin olması lazım bunlar olmadan hiçbir şey seni kurtarmaz
 
B

Brock

Misafir
Doping hafızanın Matematiği değilde Tarih i hoşuma gitmişti.Emek verildiğini hissetmiştim demoyu izlerken.Zaten insanlarda öneriyor.
Matematiğin demosunu da izlemiştim ama bana göre pek faydalı gelmedi.
Eğer mat için kaynak arıyorsan : Behzat rasuli alabilirsin , diğer kaynaklara hiç benzemiyor gerçekten.Kişisel fikrim tabiki.Başarılar diliyorum sınavında.
 

masuaku

Venüs Yolcusu
Katılım
29 Mar 2021
Mesajlar
85
Tepki puanı
86
Puanları
24
Sayısal dersleri için yorum yazmaya bile değmez, o seviye. Sözellerini bilemem.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst