baron
Venüs Yolcusu
Merhaba dostlarım bu pisliği 6 aydır bırakmaya çalışıyorum olmuyor. Her şeyi okuyorum yapıyorum deniyorum olmuyor. Son 1 haftadır sürekli relapse oluyorum, son 1 haftadır üzerimde aşırı bir sinir var,2 tane kız arkadaşımı da kaybettim birisi 1.5 senelikti, birisi 6 aylıktı, daha yeni kaybettim beyler daha yeni 1 saat oluyor, hayat şuan sadece üzerime oynuyor gibi hissediyorum, bana koyan ne biliyor musunuz ,en son bunu bir daha yapmayacağım annemin ölüsü üzerine yemin ettim, ve gidip bunu tekrar yaptım. Dostlarım olayın ciddiyetinin farkında mısınız. 21 yaşıma girdim birkaç gün önce yaşımdan utanıyorum ,kızlara karşı ilgisizliğim çok fazlalaştı, kız sürekli benle konuşmak istiyordu bende gıdım heves yoktu. İşte bu pislik sizi bu hale getiriyor, şimdi ne yapacağım en ufak fikrim yok en son 2 saat önce falan relapse oldum, dostlarım sanki yerin dibindeymişim gibi hissediyorum. Bu kaçıncı relapse oluşum bilemiyorum artık, bunu bırakıp tekrar başlamak istemiyorum, buna vereceğim ilgiyi kızlara vermek istiyorum. Allaha şükür yakışıklı karizma birisiyim kızların bana ilgisi var ama benim onlara karşı yok bu beni mahvediyor, bilmiyorum dostlar bir şeyler söyleyin bana rica ediyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: