Günün yaşla bir ilgisi varmıdır, arkadaşlar.300 gunlerdeyim durum stabil yaş 37Selam Baylar!
Sizlerden bir isteğim var. Bu zamana kadar en uzun süreciniz kaç gün ve Neverfap'in size olan en önemli etkisi nedir?
Günün yaşla bir ilgisi varmıdır, arkadaşlar.300 gunlerdeyim durum stabil yaş 37Selam Baylar!
Sizlerden bir isteğim var. Bu zamana kadar en uzun süreciniz kaç gün ve Neverfap'in size olan en önemli etkisi nedir?
Tabii ki vardır. Diğer arkadaşlara nisbeten beyniniz biraz daha olgun. Kurtulmak biraz daha kolay bu yaşa göre... Ama dikkat etmekte fayda var!Günün yaşla bir ilgisi varmıdır, arkadaşlar.300 gunlerdeyim durum stabil yaş 37
Evet eski günlerime dönmeye çalışıyorum dostum, bir sürü negatif olay yaşadım.Başarabilirsin... Eski günlere bir selam çak!
Tebrik ederim...Neverfap pmo bağımlılığına karşı koruyucu bir felsefedir.Ve bu yüzden ona uyduğunuz takdirde size sağlıklı bir beyin sunar.
Sağlıklı bir beyin ne demek midir ?
Her şey demektir.
İnsan gibi yaşayabilmek,her şeyden keyif almak,insanı insan yapan yeteneklerini kullanabilmek,sorgulayabilmek,anlayabilmek,duyguları daha derinden hissedebilmektir.Öğrenebilmektir,hatırlayabilmektir,bilmektir,sosyalliktir,soyutsal düşünebilmektir,tüm bunlardan keyif alabilmektir,düzgün bir ruh halidir,idealist insan tipidir,başarılı bir bireydir,üretkenliktir,ufkun genişliliğidir,yüksek tehayyül gücüdür,hem matematikçidir hem de bir sanatçıdır.
İşte düzgün bir beyin bunları ve daha birçok şeyi sağlar.
Kısacası her bağımlılıkla beraber bu bağımlılıklardan korunmuş bir beyin ,hem kendi için hem de toplum için faydalı olan ideal bir bireyin oluşmasını sağlar.
Etki,yan etki?400 geçti sanırım!
Neverfap pmo bağımlılığına karşı koruyucu bir felsefedir.Ve bu yüzden ona uyduğunuz takdirde size sağlıklı bir beyin sunar.
Sağlıklı bir beyin ne demek midir ?
Her şey demektir.
İnsan gibi yaşayabilmek,her şeyden keyif almak,insanı insan yapan yeteneklerini kullanabilmek,sorgulayabilmek,anlayabilmek,duyguları daha derinden hissedebilmektir.Öğrenebilmektir,hatırlayabilmektir,bilmektir,sosyalliktir,soyutsal düşünebilmektir,tüm bunlardan keyif alabilmektir,düzgün bir ruh halidir,pozitif kişiliktir,idealist insan tipidir,başarılı bir bireydir,üretkenliktir,ufkun genişliliğidir,yüksek tehayyül gücüdür,hem matematikçidir hem de bir sanatçıdır.
İşte düzgün bir beyin bunları ve daha birçok şeyi sağlar.
Kısacası her bağımlılıkla beraber bu bağımlılıklardan korunmuş bir beyin ,hem kendi için hem de toplum için faydalı olan ideal bir bireyin oluşmasını sağla gün olarak 90 vede 180 gün denilmiş ben 300 gunlerdeyim her şeyin değişmeye başladı süreç kişiden kişiyemi değişkenlik göstermektedir.
300 günden sonra etkilerini daha çok hisseden arkadaşlar varmı aramızda...Selam Baylar!
200 günden sonra bende evreler falan kalmadı.300 günden sonra etkilerini daha çok hisseden arkadaşlar varmı aramızda...
Yaş kaçBenim 350 gün civarı falandı sanırım. Zaten o aralar dünyayı ben kurtarmışım gibi geziniyordum. Özgüven tavan, üç farklı spor dalıyla uğraşıyordum, her türlü organizasyonda (üniversite) görev almaya çalışıyordum. Hatta bir ara kampüsün en tanınır adamı olmayı falan hedeflemiştim. Güzel günlerdi.