Vücutta 7 adet enerji merkezi bulunur. "Çakralar" da denilir. Kaynakları mevcut, araştırıp bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kafalardaki stresin, düşüncelerin, üzüntünün, şikayetlerin, yakınmaların sebebi bu merkezlerin tıkanmasıdır diye düşünüyorum.
Peki Neler tıkar?
1-Televizyon çok zararlı frekans yayar
2-Popüler müzikler
3-Geçmişte yaşanan travma, korku, olay adına ne derseniz artık ve gelecek kaygısı
"Enerji merkezlerindeki tıkanıklık" giderildiği zaman ise;
-Kafalardaki düşünceler de son bulacak.
-Özgüvensizseniz özgüven kazanacaksınız.
-İnsan çekeceksiniz arkadaşlar istemeseniz bile sizinle konuşmak isteyecekler.
-Sınıftan bir kişi yurtdışına dil öğrenmeye gönderilecek ve o kişi kim olacak tahmin edin bakalım.
Evet bildiniz o siz olacaksınız.
Bunun yolu yüksek frekanslı olmaktan geçiyor.
"İlker öncel" güvendiğim bir kanaldır. Frekans artırıcı güzel müzikleri vardır. Tavsiye ederim.
432hz,528hz gibi gibi...
Spiritüel gelişim ucu bucağı olmayan bir alandır ve bunlar yapılmazsa hep bir şeyler eksik kalır... Ara ara tükenmişlik hissiyle, yaşam amacı ne gibi sorularla vurur.
Önceki yazılarımda da bahsettim amaç bu olmalı.
Kafalardaki stresin, düşüncelerin, üzüntünün, şikayetlerin, yakınmaların sebebi bu merkezlerin tıkanmasıdır diye düşünüyorum.
Peki Neler tıkar?
1-Televizyon çok zararlı frekans yayar
2-Popüler müzikler
3-Geçmişte yaşanan travma, korku, olay adına ne derseniz artık ve gelecek kaygısı
"Enerji merkezlerindeki tıkanıklık" giderildiği zaman ise;
-Kafalardaki düşünceler de son bulacak.
-Özgüvensizseniz özgüven kazanacaksınız.
-İnsan çekeceksiniz arkadaşlar istemeseniz bile sizinle konuşmak isteyecekler.
-Sınıftan bir kişi yurtdışına dil öğrenmeye gönderilecek ve o kişi kim olacak tahmin edin bakalım.
Evet bildiniz o siz olacaksınız.
Bunun yolu yüksek frekanslı olmaktan geçiyor.
"İlker öncel" güvendiğim bir kanaldır. Frekans artırıcı güzel müzikleri vardır. Tavsiye ederim.
432hz,528hz gibi gibi...
Spiritüel gelişim ucu bucağı olmayan bir alandır ve bunlar yapılmazsa hep bir şeyler eksik kalır... Ara ara tükenmişlik hissiyle, yaşam amacı ne gibi sorularla vurur.
Önceki yazılarımda da bahsettim amaç bu olmalı.
Moderatörün son düzenlenenleri: