nevergiveupp
Ay Yolcusu
Dostlar selam. 20 yaşındayım sınava hazırlanıyorum, direkt konuya gireyim. Gün içinde sürekli uykulu halde gezdiğim için ders çalışamıyorum. Çalışırsam da çok az saatler çıkıyor. Kan değerlerine baktırdığımda b12 ve folik asit değerleri düşük çıktı. Bu yüzden her gün folik asit hapı içiyorum ve haftada bir kez b12 iğnesi atılıyorum.
Buna rağmen gün içindeki enerjimde bir değişiklik olmadı. Diğer bir neden ise bende uyku apnesi var, bu da neden olabilir diye düşünüyorum.Ama bu sorun yıllardır var ve önceden enerjim bu kadar düşük değildi. Eğer sorun uyku apnesi ise sınava kadar halletmem mümkün değil, çünkü ameliyat olmak gerekecek ve şu aralar sıkışığız. Ne tavsiye edersiniz?
Buna rağmen gün içindeki enerjimde bir değişiklik olmadı. Diğer bir neden ise bende uyku apnesi var, bu da neden olabilir diye düşünüyorum.Ama bu sorun yıllardır var ve önceden enerjim bu kadar düşük değildi. Eğer sorun uyku apnesi ise sınava kadar halletmem mümkün değil, çünkü ameliyat olmak gerekecek ve şu aralar sıkışığız. Ne tavsiye edersiniz?