Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Enerjini Verimli Kullan Ve Cinselliğin Kışkırtıcı Gücünü Yönet

Sametak256

Satürn Yolcusu
PMO insanı öyle bir kısır döngünün içine sokuyorki,bildiğin cehennemi yaşıyorsun.

PMO'nun zararlarını biliyorum artık.PMO'yu bırakıp,kendimide birçok şey anlamında geliştirmek istiyorum.
Hayatımı kendi adıma;daha yararlı-iyi-hayırlı-değerli-önemli birşeyler için yaşayamaya bakıcam.

PMO,insanın enerjisini boşa harcamasına sebeb oluyor.
PMO,kendi adına birçok şeyle alakalı sorumluluklarını yerine getirmen için lazım olacak bilişsel-duygusal-manevi birçok özelliği senden alıp götürüyor.
PMO'yu bırakıp toparlanayım diyorum,tabi bu süreçte PMO'nun olumsuz etkileride devam edicek ve birşeylerin kendi adıma normale dönmeside zaman alıyor.
PMO yaptığımdaki hallerime bakıyorum,daha iyi bir şekilde geçireceğim zamanları boşa harcadığımı görüyorum.

Hayat sadece PMO ve onun olumsuz etkilerindende ibaret değil.
Ben PMO'dan kurtulmaya çalışırken;
1)Hayatımda başka şeylerle alakalı problemlerde yaşıyorum.PMO benim için birşeylerin daha kötü bir hal almasına sebeb oluyor.
2)Kendi geleceğim için;birçok şeyle alakalı yerine getirmem gereken sorumluluklarım var ve benim bu doğrultuda birşeyler yapmam lazım ve halada bu hususta birşeyleri erteliyorum,bunlar biriktikçe işler iyice sarpa sarmaya başlıyor.

Kendini düşünen-geleceğini düşünür-geleceğini düşünen biriside-birçok şey konusunda dürüst davranır ve kendi iyiliği için o doğrultuda neler yapılması gerekiyorsa, herşeye rağmen onlarıda yapar zaten.
Eğerki ben kendi geleceğim için birşeyler yapmazsam;ilerde bu işin sonunda büyük bir pişmanlık yaşayacağım,kendime bu kötülüğü yapmak istemem.

Hayatımızda birşeyler yapıcaksak,o şeyleri yapmadan önce ''işin başına değilde sonuna bakmak lazım''
Çünkü hayatımızda birşeyler yaptığımızda;anlık veya kısa vadede elde edeceğimiz faydalar/ödüller bazen yanıltıcı olabiliyor,o sebeble hayatımızdaki yaptığımız tercihlerin doğuracağı uzun vadedeki sonuçlarada bakmak lazım.
Tercihlerimizi yaparken;Anlık-kısa vadede görüceğimiz faydalar/ödüller yüzünden-uzun vadede çok zararlar göreceğimizi bile bazen fark edemiyor veya bunu pek umursamıyoruz.
Yani hayatımızda birşeyler yapıcak olduğumuzda;bunların anlık olarak-kısa vadeli şekilde-uzun vadeli olarak meydana getireceği faydalara-zararlara bakalım,
Yapacağımız şeyde;ilerde kendi adımıza hayırlı birşeyemi vesile olucak yada pişman olucağımız bir durumumu yaşamamıza sebeb olucak,ona göre neyi yapıp-yapmayacağımıza karar verelim.

Geçmişimi değiştiremem ama Geleceğimi değiştirebilirim.
Kendi adıma iyi-güzel bir Gelecek inşa etmek istiyorum.
Böyle bir geleceği inşa etmemi sağlayacak olan şeyde;hayatımda birşeyler hakkında vereceğim doğru kararlar olucak.
''İçindeki enerjiyi ve seni cinsel bi takım şeyleri yapmaya yönlendiren kışkırtıcı dürtüyü-arzuyu iyi bir şekilde yönetebilirsen hayatına daha iyi-çok güzel şeyler katabilirsin''

Son düzenleme:

cENtD

Ay Yolcusu
Kendini düşünen-geleceğini düşünür-geleceğini düşünen biriside-birçok şey konusunda dürüst davranır ve kendi iyiliği için o doğrultuda herşeye rağmen neler yapılması gerekiyorsa,onlarıda yapar zaten.
Eğerki ben kendi geleceğim için birşeyler yapmazsam;ilerde bu işin sonunda büyük bir pişmanlık yaşayacağım,kendime bu kötülüğü yapmak istemem.
Yapacak onca şey varken bu iş bizi onca şeyden mahrum bırakıyor, verimsizleşiyoruz, aptal bir kobay faresine dönüyoruz. Okumamız gereken kitaplar yapmamız gereken sorumluluklarımız birikip üstümüze devrilince iş işten geçmiş oluyor ve belki de tahmin bile demeyeceğimiz kadar büyük olan potansiyelimizi hiçe sayıp hiç ama hiç istemediğimiz bir hayat yaşıyoruz tabi hayat bile denemeyecek kadar olan o hayatı yaşamayı hiç kimse istemez o yüzden ne bahaneye yer vereceksiniz ne de boş işlere sadece düştüğünüz yerden kalkmasını bileceksiniz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6