Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Eski̇si̇nden Bi̇le Daha İyi̇ Olacağız.

YuceAthena

Yeni Üye
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
12
Tepki puanı
13
Puanları
3
Evet herkese merhabalar arkadaşlar, bu yazımda size başarısızlık hikayemi anlatacağım ve tavsiyeler & taktikler & motivasyon vereceğim.Neverfap akımını bir yılı aşkındır biliyorum.İlk öğrendiğimde heves edip başlasam da pek te başarılı olamadım.Yatakta yatarak, oyun oynuyarak, boş boş oturarak süreci geçirdim ve tâbi ki hiçbir şey değişmedi sadece enerjim yükseldi özgüvenim az birşey yükseldi.Neverfapi rafa kaldırdım ve eski rezil yaşamıma geri döndüm.Telefonla yatıp telefonla kalkan, hiç hareket etmeyen, kendine bakmayan, tek derdi beynine dopamin pompalayan ezigin teki olarak hayat rutinime devam ettim.Okulların açılması ile ve bir kaç tatsız olaylar yaşamış olmam yüzümden Neverfap olayını tekrar açmam gerektiğini düşündüm.Değişmem lazım çünkü bu hayat sorumluluklardan kaçarak, gerçekleri görmemezlikten gelerek ve en önemlisi bir ezik olarak yaşanmaz.Size yaptığım hataları ve çıkardığım dersleri madde madde yazayım;

1-Nevefap felsefesi.

Arkadaşlar Neverfap felsefesini iyi kavrayın ve neverfapi daha ciddiye alın çünkü Neverfap düşündüğünüzden de daha ciddi birşey, burda kendimize savaş açıyoruz.Bosa geçen birsuru yıllarımız var, kiminizin 10 yılı kiminizin 5 yılı ama insanın 1 günü bile çok önemlidir.Bir hayatımız var, ölümden sonra hayat varmış gibi yaşamayın sadece tek bir hayatınız varmış gibi yaşayın.Sadece keşke zamanımız gitse ben bunada razıyım ama sadece zamanımız da gitmiyor.Bunun yanında ozguvenimiz gidiyor, enerjimiz gidiyor, insan ilişkilerimiz leş gibi oluyor, yaşayan bir ölü gibi oluyoruz, aptallaşıyoruz.11. sınıf olduğumuz için sınıflar alanlarına göre ayrıldı ve bugün sınıfın tatlı kızı yanıma gelip neden bu kadar sessizsin, hep mi böylesin diye sordu.Bende cevap vermeye çalıştım ebele hubele birşeyler söyledim.Bilmiyor ki p*rn*grafinin benim nasıl ağızımı burnumu kırdığını bilmiyor ki p*rn*nun duygularımı nasıl söküp aldığını bilmiyor ki p*rn*nün beni yaşıyan bir ölüye çevirdiğini bilmiyor ki p*rn*nun beni nasıl miskin birine çevirdiğini.Yani uzun lafın kısası düşmanımız çok güçlü arkadaşlar, bizim en zayıf noktamız olan cins*llikten yakalıyor ve oyuncularini bin Bir türlü bakımdan geçirip bizi adetâ evcil köpeği yapıyor.Bu düşmanla savaşırken bütün enerjimizi ve ciddiyetimizi ortaya koymalayız ve neverfapin felsefesini iyi kavramamız lazım.Birde boş vakitlerimizde kendimizi sorgulayıp bu güçlü düşmanın hayatımıza verdiği zararları düşünüp iyice nefret etmeliyiz.Bulunduğunuz konumu dürüst bir şekilde objektif bir şekilde kendinize anlatın kendinize dürüst olun.


2-Hedeflerin büyüklüğü

Evet bu madde de çok önemli, koyduğunuz hedefleri en küçük ten başlatın arkadaşlar.Mesala ben Neverfap a ilk başladığım da 1 saat meditasyon yapacağım diyordum çünkü bütün gün evdeyim ve yapacak başka bir işimde yoktu.Bırak 1 saati 15 dakika yi zar zor yaptım.Hedeflerinizi küçükten başlatın ve yavaş yavaş büyütün.İlk başta 90 gün Neverfap değil 1 gün Neverfap sonra 3 gün Neverfap sonra 5 gün sonra 10 gün diye diye gidin.Emin olun bu şekilde ilerlerseniz kendinize güveniniz artıp daha emin adımlarla yükseleceksiniz.Tabî 1 gün Neverfap tan sonra pmo yapıp 3. Gün e başlamayın.Henry Ford un çok güzel bir sözü var. "Hiç birşey imkânsız değildir sadece onu küçük parçalara bölmesini bilelim."


3-Duygularımız

Duygularimiz çok önemli arkadaşlar.Şuan hepimiz en kötü hâldeyiz en dipteyiz.Eğer dışardan " sen çok tembel bir adamsın, robot gibisin" gibi sözlere kulak asarsak olmaz arkadaşlar.Evet şuan kötü hâldeyiz çünkü bilimsel bir şekilde p*rn*grafinin bize verdiği zararları açıklayabiliyoruz.Bizde bu illetin bağımlısıyız, kötü olmamız lazım tabiki normal birşey bu ama şuanlık kötüyüz.Kullerimizden yeniden doğacağız.O bize laf edenlerde harikulade insanlar değil zaten :)) Kendimize inanmaliyiz, kendimizi sevmeliyiz, kendimize saygı duymalıyız.Bakin bırakma da ki en önemli unsurlardan bisidir kendini sevmek saygı duymak inanmak vs. Sizde kendinize kötülük edip kötü sözler söyleyip motivasyonunuzu ve moralinizi düşürmeyin.Kim böyle bir durumda olmak ister ki ? Hiç kimse, Bir şekilde bağımlı olduk ama kurtulacağız eskiden bile daha güçlü olacağız yeter ki sen kendine haksızlık etme sen kendini sev sen kendine saygı duy.



Evet diğer basit maddeleri yazmıyorum zaten, soğuk duş, spor, yatakta yatarak gelişemezsiniz vs vs.Onları zaten her video da söylüyorlar zaten ama yinede yatakta yatarak gelişmeyi bekliyorsanız ne diyim ben size.Hayatta en önceliğiniz kendiniz olsun.Ben yıllardır sınıfta en arkalarda otururum ve sessiz sakin kalırdım.Sessiiz kalmamiň Sebebi sadece p*rn*grafi değil yapımda da biraz var ama pornografi daha büyük bir rol oynadı.Beni hep salak beceriksiz vs görürlerdi ama ben onların hepsini 100 e hatta 1000 e katlarım, her alanda.Benim yapabileceğim başarıları onlar rüyasında yapamazlar.Hepsiyle sirkteki palyaçoların oynadığı küçük toplar gibi oynarım çeviririm onları.Sadece okul hayatımda ki insanlar değil yakın akrabalarım da beni leş bir adam olarak görüyorlar ama onlarinda güzel başarıları yok hatta başarıları yok.İnsanlarin ne düşündüğü ne dediği benim gram umrumda değil arkadaşlar sizinde gram umrunda olmasın.O insanların %99 u boş beleş insanlardır.Ben kendi potansiyelimi biliyorum ya o bana yeter.Bu savaştan kazanan ben olacağım.Gelişim aşkıyla yanıp tutuşacagim.Boşa giden yıllarımın acısını fazlasıyla çıkaracağım.Şuan ki hâlime öyle sert birt yumruk atacağım ki yerden kalkamayacak.Uykularimin bölünecek ama gelişim aşkı yüzünden bölünecek.Sen benim özgüvensiz olmama sebep olursun ha ? Kaçacak delik ara...


Evet ciğerlerim bu 3 madde çok önemli.Bunlari uygularsaniz sürecinizde ilerlemeniz kaçınılmaz olacaktır.Siz burada olmanizla bile en iyisi olduğunuzu kanitliyorsunuz.Oyle bir p*rn*grafi nefreti ile ve gelişim aşkı ile yanın ki Neverfap akademi ye ihtiyaç bile duymadan kendinizi değiştirip bu hayatta tozu dumana katin.Hepinizi seviyorum güzel insanlar, kendinize iyi davranın kendinize iyi bakın, süreciniz daim olsun.
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
401
Tepki puanı
924
Puanları
160
Güzel yazı teşekkürler dostum. Nofap etkilerini ancak meşgul olarak, kendini geliştirerek görebilirsin. Yazında bundan güzel bahsetmişsin. Bir aralar bende etkilerini göremiyordum, daha sonra bunun boş kalmaktan olduğun anladım.
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Tebrikler. Neverfap felsefesini anlayan birilerinin olduğunu görmek güzel. Dostoyevski şöyle der; "Kolay elde edilmiş bir saadet mi , yoksa insanı yücelten zorluk mu daha iyidir? Evet , hangisi daha iyi?"
 
Katılım
4 Nis 2021
Mesajlar
42
Tepki puanı
61
Puanları
21
11.sınıfsan derslerine iyi çalış. 12.sınıf olduğun zaman işler daha da zor olacak. Sürecinde başarılar dilerim.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst