Merhabalar öncelikle. Hem maddi açıdan verdiği zarardan hem kilo almama neden olduğu için gereğinden fazla yemeyi bırakıyorum. Ayrıca bu yeme alışkanlığı beni çok yoruyor enerji anlamında.
Vücut kütle indeksine göre normal kilodayım ancak çoğu insan gibi ben de karın kası istiyorum. Önceden kendimi çok avuturdum karın çalışayım yeter falan diye de yok abi, ne kadar karın kaslarım çok sert hissediliyor olsa da gözükmüyor.
Yağ oranımı ciddi anlamda düşürmem lazım.
Ancak bu sene sınav senem, aktif olarak spor yapamıyor olsam da zararlı/gereğinden fazla miktarda yiyeceklerden kaçınacağım. En kötü zihnimin daha berrak olması ve enerjimi korumak için.
Her türlü tavsiyenizi duymak isterim, şimdiden teşekkür ederim.
Gününüz güzel geçsin <3
Vücut kütle indeksine göre normal kilodayım ancak çoğu insan gibi ben de karın kası istiyorum. Önceden kendimi çok avuturdum karın çalışayım yeter falan diye de yok abi, ne kadar karın kaslarım çok sert hissediliyor olsa da gözükmüyor.
Yağ oranımı ciddi anlamda düşürmem lazım.
Ancak bu sene sınav senem, aktif olarak spor yapamıyor olsam da zararlı/gereğinden fazla miktarda yiyeceklerden kaçınacağım. En kötü zihnimin daha berrak olması ve enerjimi korumak için.
Her türlü tavsiyenizi duymak isterim, şimdiden teşekkür ederim.
Gününüz güzel geçsin <3