Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Fikrinize Ihtiyacım Var

atash

Satürn Yolcusu
Herkese selam dostlar. 4 yıldır ben de bu bataklığın içindeyim ve artık yeni bir süreç başlatıp yeniden NoFap’e başlayacağım. Sizden tavsiye almak için bu yazıyı yazıyorum.

Benim 1 yıllık bir ilişkim var; 3 ay flört ettik, 9 aydır da sevgiliyiz. Bu kız sınıf arkadaşım. Bildiğiniz gibi PMO bağımlılığı bütün enerjimi alıyor ve enerjim olmadığı için kız arkadaşımla normal şekilde görüşüp konuşamıyorum. PMO bağımlılığıyla birlikte bu ilişkiyi de sağlıklı bir şekilde sürdüremiyorum. Defalarca denedim ama olmuyor.

Ayrıca 2 yıldır sigara içiyorum ve bunu ona söylemedim. Çünkü söylersem ayrılacağını düşünüyorum. Bu durum da vicdan azabı çekmeme neden oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Dürüst bir şekilde her şeyi anlatıp kararını ona mı bırakmalıyım, yoksa ayrılmayı mı düşünmeliyim?

Bir yandan da onun incinmesini istemiyorum. Eğer konuşmam gerekiyorsa, bunu onu kırmadan ve üzmeden nasıl ifade edebilirim? Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.

BloodRien

Yoda
denemeye devam etmek zorundasın

bir tarafta bağımlılık var bir tarafta sevdiğin insan

bağımlılığı bırakmaya çalış devam et ve kız arkadaşına bunu söyleme
birlikte olduğun insanın bunu bilmesi pek iyi değil

ve seninde daha iyi bir hayat için bu şeyi bırakman gerek
başarabilirsin devam et

kendine bir amaç edin hedef koy ve onun için çabala pmoyu unutursun bile

amaç derin ve gerçekten istediğin bir şey olmalı

örneğin olimpiyatlara gireceğim ,yks de derece yapacağım , kitap yazacağım vs. vs.

anladın sen dostum devam et kurtulacaksındır pes etme .

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6