Samanyolcusu
Yeni Üye
Ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
12 Angry Man,Ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
Fight club'un birinci kuralını çiğnedin ustad.Fight Club,
Prestij (Sihir)Ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
O filmi izlemiştim. Ancak sonunu bağlayamamışlardı. İyi tamam da eee şimdi noldu felan diyosun filmin sonunda.zamana karşı. Bu filmde para birimi zamandır. Bu
Diziler varUfkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
Hüddam 2 . Korku diye geçiyor ama daha çok gerilim odaklı ve sonu çok zekice bitirilmiş amatör türk korku filmiBen de gerilim filmi arıyorum, önerilere açığım.
Ruhlu cinli filmleri pek sevmiyorum. Mesela source code’u çok sevdim. Ne biliyim cloverfield yolu no 10 çok sevdim, şeyi de çok sevmiştim ölüm günün kutlu olsun filmini. Bu tarz var mı?Hüddam 2 . Korku diye geçiyor ama daha çok gerilim odaklı ve sonu çok zekice bitirilmiş amatör türk korku filmi
Knk dediklerinin fragmanlarına baktım da arınma gecesi , saw serisi , kurt kapanı 2 filmlerine de bakabilirsinRuhlu cinli filmleri pek sevmiyorum. Mesela source code’u çok sevdim. Ne biliyim cloverfield yolu no 10 çok sevdim, şeyi de çok sevmiştim ölüm günün kutlu olsun filmini. Bu tarz var mı?
Arınma ile sawı izledim. Kurt kapanına bakarım. Ben şeyi de çok severim aynı güne sıkışıyorsun ve hep aynı günü yaşıyorsun falan. Ya da bir yazılımın içindesin oradan gerçek hayata müdahale etmeye çalışıyorsun ya da orada kalıp ayrı bir hayatın oluyor. Matrix ya da Inception diyeceksindir ama nedense onları pek sevmiyorum. Inception sıkıcı ve anlamsız gelmişti, Matrix de izleyemedim önyargılıyım.Knk dediklerinin fragmanlarına baktım da arınma gecesi , saw serisi , kurt kapanı 2 filmlerine de bakabilirsin
Spoiler olacak ama madem izlemicen dediğim hüddam 2 filmi de öyle bitiyor. Kişi lanetleniyor ve sürekli aynı günü yaşıyor sonunda öyle bitiyorArınma ile sawı izledim. Kurt kapanına bakarım. Ben şeyi de çok severim aynı güne sıkışıyorsun ve hep aynı günü yaşıyorsun falan. Ya da bir yazılımın içindesin oradan gerçek hayata müdahale etmeye çalışıyorsun ya da orada kalıp ayrı bir hayatın oluyor. Matrix ya da Inception diyeceksindir ama nedense onları pek sevmiyorum. Inception sıkıcı ve anlamsız gelmişti, Matrix de izleyemedim önyargılıyım.