Kaptan joker
Venüs Yolcusu
ParazitUfkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
Kelebek
Dövüş kulübü
ParazitUfkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
Cep herkülü: Naim SüleymanoğluUfkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?
"Birileri size bir öykünün neyle ilgili olduğunu söylerse, muhtemelen haklıdırlar. Öykünün yalnızca bununla ilgili olduğunu söylerlerse, kesinlikle yanılıyorlardır."Mesajımı mazur görün ancak, önerilen film yada dizilerin %80'lik kısmı dövüş, kan, silahlı çatışma, gerilim içerikli.
Yani; ilk mesajda yazan "ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?" sorusuna karşılık gelecek öneri çok çok az!
Konu daha çok sevilen dizi ve filmlerin paylaşıldığı bir konu olmuş.
Dostum senin tavsiyenle Kayıp Kız ı izledim. Resmen günüm değerlendi, bu kadar mı fark eder tavsiye için teşekkürler, son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Prestij (Sihir)
Predestination (Zaman Kırılması)
Kayıp Kız (Psikoloji)
Cinayet Süsü (Yerli komedi)
Trainspotting (Uyuşturucu Bağımlılığı)
Oslo, 31 august (Dram)
Crack, Back & Sack (Erkeklikle ilgili)
Daha da söylerim. Çünkü tam bir film gurusuyum. Neyse şimdilik sana bunlar yeter. Filmlerde tetikleyici olabilir.d
Dostum arınma gecesi gerilim gibi gibiKnk dediklerinin fragmanlarına baktım da arınma gecesi , saw serisi , kurt kapanı 2 filmlerine de bakabilirsin
Blade runner 2049Ufkumuzu açıp, hayata bakış açımızı değiştirecek film önerisi olan var mı?