Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forumdaki Rütbe İsimlerinin İyileştirilebilir Olması

vallabusondu

Mars Yolcusu
Dostlar selamlar,

Forumdaki fapstronot mantığında 'Mars Yolcusu', 'Venüs Yolcusu' gibi isimlendirmelerin anlatmak istediği şeyleri tam anlatamadığını düşünüyorum. Çoğu insan hangi gezegenin hangi mesafede olduğunu bilmez; bu tarz etiketlerin ilk bakışta anlaşılması gerekir diye düşünüyorum.

Mevcut sistem; kimin ne kadar ilerlediği, ne kadar katkı sağlayan bir üye olduğu gibi konularda ilk bakışta net bir bilgi vermiyor. İlerleme durumunun daha somut ve anlaşılır olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sizlerin ne düşündüğünü merak ettim, buyurun foruma

BloodRien

Yoda
benim fikrim forumun kendini tekrarladığı

konular hep rutinler, ağır bağımlılar , testesteron eksikliği , bırakmaya çalışanlar ,pskiyotrik sorunlarını burada çözmeye çalışanlar ,spor , kişisel gelişim , vs diye gidiyor

bu konularda hiçkimse tam yetkin değil sözünü dinlemeniz gereken birileri varsa isim tagı olarak bu forumda uzun süre vakit geçirmiş kişiler ve adminler bu basit ve genel konularda tabiki

ve bir diğer tavsiyem ise şu 180+ günleri geçmemiş kimseden forumdan tavsiye almayın

nasıl 180 günü geçtiğini nereden bileceğiz ?

şöyle ki yazım şeklinden ve yaşam biçiminden , günü dopdolu geçiyorsa ve dile getiriyorsa 180 günü geçtiğini tamam kayda değer bir şeyler olabilir diğerleride okuyup aynı bilgilere kesinlikle sahip olabilirlerdi hatta oluyorlarda ama uygulamadıkları için yüksek günlere ulaşamıyorlar

yani işin sonucu mars yolcu ay muhafızı falan filan ******* gereksiz kişileri tanımaya çalışın forumda yazılarını okuyun insanların daha iyi olacaktır

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6