Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Gecenin Gürültüsü

Loner II

Mars Yolcusu
Bugün 20 Ekim 2025. Viyana'dan Türkiye'ye döneli ve TÜBİTAK'ta çalışmaya başlayalı birkaç hafta oluyor, hayatımın en kötü haftaları diyebilirim bunlara. Artık Ankara'da çok arkadaşım kalmadı, herkes bir taraflara dağıldı, geriye kalan kişilere yönelik güvenimi de zamanla kaybediyorum. Hiç kimseyi görmek istemiyorum, her gün 6-7 km yalnız başıma yürüyorum, işten güçten başka bir hayatım kalmadı pek. Ailemi eskisi kadar arayamıyorum, kimseyle eskisi kadar yakınlığım yok. Yeni birileriyle tanışmak artık zulüm geliyor. Bırak yeni bir ilişkiyi, herhangi bir insana o kadar da anlam yüklemiyorum. Sosyal medyalarımın hepsini kapattım. Kimseyi o kadar da sevemiyorum artık, gelen gelsin ve giden gitsin. Bu kadar... Tek sevincim Viyana'daki uluslararası makalenin yakın zamanda sergilenecek olması.

Soracağım herhangi bir sorum yok. Zaten cevabını bildiğim sorulara yanıt aramak ayrı abes. Eninde sonunda gece uyuyacak ve sabah kalkıp hayatıma devam edeceğim. Gecenin gürültüsünü sanki bir tek ben duymamışım gibi...

Başaracağımı ve bu sürecin atlatılacağını düşünüyorum ama atlamazsam ve yanılıyorsam forum ahalisi beni ebediyen unutmasın.

Hoşçakalın...

izleyici1

Yoda
hocam içe kapanma duygusu
hayattan gıram zevk alamama
kimseyle konuşmak istememe yalnız kalmak isteme
çalışma hevesinin kaybolması
yaşam enerjisinin tükenmesi
kulak çınlaması - boyun sırt ağrıları -huzursuz ayak - diş sıkma - karanlık rüyalar varmı?

Loner II

Mars Yolcusu
hocam içe kapanma duygusu
hayattan gıram zevk alamama
kimseyle konuşmak istememe yalnız kalmak isteme
çalışma hevesinin kaybolması
yaşam enerjisinin tükenmesi
kulak çınlaması - boyun sırt ağrıları -huzursuz ayak - diş sıkma - karanlık rüyalar varmı?
İçe kapanık bir karakterim var ve yalnız yaşıyorum, yaşamdan aldığım zevk çok sık oynama gösteriyor ki bazen havalara uçarken bazen dibi boyluyorum, çalışmak beni hayatta tutan az şeyden biri ve durursam biterim. Onun dışında kulak çınlaması, ağrı çekme veya diş sıkma gibi fizyolojik sayılabilecek şeyler bulunmamakta.

Sadece duyguları uçlarda yaşıyorum.

gereksizbiri

Yeni Üye
Bence bi psikiyatri ye gidin derim tükenmişlik sendromu, depresyon veya bipolar olabilir

Loner II

Mars Yolcusu
Bence bi psikiyatri ye gidin derim tükenmişlik sendromu, depresyon veya bipolar olabilir
Bipolar çok ekstrem bir durum ve psikoza yatkın bir davranış gösterdiğime inanmıyorum ki daha önce de psikiyatriye gittiğimde bende psikoz gibi bir eğilimin olmadığını söyledi. Aile geçmişinde de psikoz görülmediğinden genetik temeli de yok. Depresyonda olamayacak kadar aktif olduğumu düşünüyorum ve depresyondaki bir kişi için hisleri fazla yaşıyorum.

Muhtemelen dönemsel bir durum, belki de Türkiye'ye dönmenin etkisi vardır.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6