Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Geçmişte Roaccutane (Isotretinoin) Kullanan Var Mı?

drstrange

Yeni Üye
Kaç ay kullandınız ve sizde kalıcı bir yan etkisi oldu mu? Bende kronik bir yorgunluk var ama ondan mıdır emin olamıyorum.

Heisenberg)

Yeni Üye
Öncelikle ciddi bir akne sorunun yoksa kullanmanı önermem. Benim yüzümde fazlaca vardı ve hepsi yanardağ gibiydi. 8 ay kullanmam gerekiyordu ama 5 ay kullandım.Yan etkileri kişiden kişiyke değişiyor. Benim yaşadıklarım (bel ağrısı,yüzde ve dudaklarda yoğun kuruma aynı şekilde saçlarda da) sürekli nemlendirici kullanmalısın gay gibi şeyler diyenleri hiç dinleme bile bunu yaşamayan bilemez. Başlayacaksan bakımlı olman daha iyi olur ve fazlaca su iç kesinlikle ilaç karaciğerini yoruyor kullandığım sürede kolesterol değerlerim normalin üzerinde seyrediyordu. Ama kesinlikle ciddi bir akne sorunun yoksa kullanma önce spor bakım gibi alışkanlık edinmen daha iyi olur ve doktorlar ilacı kullanırken spor yapılmamasını söylüyorlar ben sporu en başından beri yaptım ve şiddetini de arttırmıştım kanındaki kreatin kinaz değeri yükelmemesi gerekiyormuş ilacı kullanmadan da doktor bu değere bakacaktır.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6