Maraz Ali
Benim adım Ali, Maraz Ali bayılırım bela olmaya
Arkadaşlar benim ailem çok kalabalık sayı vermek istemiyorum ama çok fazla halam ve amcam var. Amcalar sıkıntı çıkarmıyor ama halalar çok baskı yapıyorlar ( annem, babam ,abim bu kadar yapmıyor) sınav senemdeydim, 1 sene hazırlandım sonuç olarak kötü geçti 240-250 puan bekliyorum ve muhtemelen bir sene daha hazirlanacam. Bana diyorlar ki git bir yerlerde çalış 1-2 ay diyorlar. Arkadaşlar ben 1 yıldır gece gündüz çalıştım, hep yazın hayalini kurdum, dedim: dinlenecem, gezecem, denize gidecem... Sınav kötü geçtiği için bi 15-20 gün dinlenip tekrar sınava hazırlanmaya başlayacağım. Fakat bunlar beni çok strese sokuyorlar. Sonra diyorlar ki bu sene ne puan gelirse gelsin oku -yav arkadaş sanane hayat benim hayatım istediğim meslek için çabalıyorum siz niye bana karışıyorsunuz...
İşte arkadaşlar benimde böyle bir derdim. Ben bu tür muhabbetleri kafaya takmak istemiyorum ama bir şekilde moralim bozuluyor, strese giriyorum sizce kafaya takmamak için ne yapmam lazım veya umursamaz bir insan olmak istiyorum.
Öyle bir duruma geldim ki akıl Hastanesi'nde yatmak istiyorum 1-2 ay bunlar yüzünden
İşte arkadaşlar benimde böyle bir derdim. Ben bu tür muhabbetleri kafaya takmak istemiyorum ama bir şekilde moralim bozuluyor, strese giriyorum sizce kafaya takmamak için ne yapmam lazım veya umursamaz bir insan olmak istiyorum.
Öyle bir duruma geldim ki akıl Hastanesi'nde yatmak istiyorum 1-2 ay bunlar yüzünden